![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hi mindenki, A barátom nem égett több DVD lemezek teljes videókat nekem az ő Vista gép a Vista égő eszköz / szoftver. Amikor megpróbálom valamint a DVD-én XP gép a lemezt, megjelenik a "CD-meghajtó a" Sajátgép és megmutatja 0 byte Szabad Tér és 0 Bytes Total világűr. Ez 100%-os egyes ő égette a videókat át nekik is. És a furcsa dolog, hogy egy pár a lemezek dolgozik az OK-ra az én gép és lejátszani a videókat. Csinál akárki volna valami ötlete, hogy miért ez történik, és hogyan tudnám elérni a videókat a DVD-ket, hogy akkor jelennek meg, amelyeknek nincs adat őket? Köszönöm |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Próbálja ki őket egy másik számítógépen, hogy ellenőrizze, hogy nem csak egy rossz burns vagy egy kompatibilis (olcsó) lemezre.
| |||
| |||
| Csak próbáltam őket a Vista PC és ez mutatja az azonos (0 byte szabad 0 bájt összesen) ... egyéb ötletek? |
|
| |||
| |||
| Biztos vagy rossz égés, iffy lemezek vagy ő nem éget õket. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Hálószembőség Powerview Notebook Vétkesség - Proccessor kiégtem? | entrepreneurmatthew | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 1 | 14. június 2009 09:54 |
| Olyan kérdés, RAM Itt? - Csak a 3GB a 8GB bemutató | Theresonly1 | Processzorok, alaplapok és RAM | 18 | 27. május 2009 13:52 |
| Speedstream modem meg nem csatlakozik, a számítógép mutatja az | ScottAU | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 1 | 9. Szeptember 2008 15:56 |
| HD nem mutatja ki a felfedező | Ulfrinn | Drives & Removable Media | 4 | 5. február 2008 21:39 |
| Miért van az állások nem jelenik meg? | slipend | Közösségi Hírek & Chat | 2 | 5. augusztus 2007 10:52 |
| Téma eszközök | |
| |