![]() |
|
| |||
| |||
| שלום לכולם, חבר שלי יש שרפו כמה דיסקים ב-DVD מלא vids לי על Vista באמצעות מכונת Vista שריפת כלי / תוכנה. כאשר אני מנסה לגשת ו את ה-DVD על המחשב שלי XP את הדיסק היא מופיעה כ 'כונן תקליטורים' בתוך 'המחשב שלי' ו מציג 0 בתים שטח פנוי ו 0 בתים סה"כ שטח. הוא 100% בטוח שהוא שרפו את אותם קטעי וידאו על גבי אליה. כמו כן מוזר הדבר הוא כי כמה עובדים את הדיסקים אישור שלי מכונת ולשחק את קטעי הווידאו. האם מישהו יש לך מושג מדוע זה קורה ואיך אני יכול לגשת קטעי וידאו על תקליטורי DVD אשר מוצגות כבעל אין נתונים עליהם? תודה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נסה אותם על מחשב אחר כדי לבדוק את זה לא רק רע שורף או לא תואם (זול) דיסקים.
| |||
| |||
| רק ניסו אותם על Vista במחשב וזה מראה את אותו הדבר (0 בתים חינם, 0 בתים סה"כ) ... כל רעיונות אחרים? |
|
| |||
| |||
| חייב להיות רע כוויות, iffy דיסקים או שהוא לא לשרוף אותם כראוי. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| עינית Powerview Notebook אשם - Proccessor שרפו החוצה? | entrepreneurmatthew | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 1 | 14th יוני 2009 09:54 |
| בעיה עם זיכרון RAM פה? - רק 3GB של 8GB מראה | Theresonly1 | CPUs, Motherboards & RAM | 18 | -27 במאי 2009 13:52 |
| Speedstream מראה לא מחובר מודם, המחשב מראה היא | ScottAU | רישות, מודמים & VoIP | 1 | 9 ספטמבר 2008 15:56 |
| HD לא להופיע ב-Explorer | Ulfrinn | כוננים & נשלפת | 4 | ה -5 בחודש פברואר 2008 21:39 |
| למה הודעות שלי לא מופיעה? | slipend | קהילה חדשות וצ 'אטים | 2 | ה -5 בחודש אוגוסט 2007 10:52 |
| שרשרת כלים | |
| |