![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi everyone, Mano draugas buvo sudeginti keli DVD diskai pilnas vids man jo Vista mašina naudojant Vista deginimo priemonė / programinė įranga. Kai bandau ir susipažinti su mano mašina XP diskas, kuriame kaip "CD Drive" ir "My Computer" ir rodo 0 bytes laisvos vietos ir 0 baitų Bendras plotas DVD. Jis yra 100% tam išdegina Videos ant jų nors. Ir keista tai, kad iš diskų pora dirba ok mano mašina ir atkurti vaizdo įrašus. Ar kas nors turite idėją, kodėl tai vyksta ir kaip aš galėčiau patekti į DVD, kad būtų rodomi, kaip turintys ne dėl jų duomenų filmai? Ačiū |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Išbandykite juos kito kompiuterio patikrinti, tai ne tik bloga nudegimai ar nesuderinamas (pigius) diskus.
| |||
| |||
| tiesiog bandė juos Vista "kompiuteryje, ir tai rodo tą patį (0 baitų Nemokamas 0 baitų viso) ... kitokių idėjų? |
|
| |||
| |||
| Turi būti arba blogai dega, Iffy diskus ar jis nebuvo įrašyti juos tinkamai. |