menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Drives & Removable Media

Register

Pálený DVD nezobrazuje dát?

Reply

Thread Tools
Old 2. júla 2009, 13:05
Nový člen skupiny

Default Pálený DVD nezobrazuje dát?

Ahoj všetci,

Môj priateľ má niekoľko vypálených DVD disky plnej vids pre mňa na jeho stroj Vista pomocou Vista pálenie nástroje / software.

Keď som sa pokúsila otvoriť DVD na mojom stroji XP disk je zobrazené ako 'CD' in My Computer a ukazuje 0 Bytes voľnom priestore a 0 Bytes Celkom vesmír. Je 100% niektoré zapálil videá na ne myslím. A podivnú vec je, že pár disky pracujú OK v mojom stroji a prehrávanie videa.

Má niekto mať nejakú predstavu, prečo je toto sa deje, a ako som mohol otvoriť videa na DVD, ktoré sa zobrazujú tak, ako majú k dispozícii údaje o nich?

Vďaka
Old 2. júla 2009, 16:44
Darcu Skupina

Skúste sa na iný počítač skontrolovať, že to nie je len zlý popáleniny alebo nekompatibilnej (lacných) diskov.

Môj systém: Domov Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základná doska:
Asus M2V Rev 1.
Pamäť RAM:
4 GB (3,25 gigabajt viditeľné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550W Tichý
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 20MB Panny Satelit
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operačný systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 3. júla 2009, 02:55
Nový člen skupiny

sa pokúsil im na PC Vista a je zobrazené rovnaké (0 Bytes Voľný, 0 Bytes Total) ...

akékoľvek iné nápady?
Old 3. júla 2009, 03:27
Darcu Skupina

Musia byť buď zlý popáleniny, ošemetná disky alebo neupustila pálit im správne.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Ok Powerview Notebook Fault - Proccessor vyhorenia? entrepreneurmatthew Notebooky, Mobily a PDA 1 14. júna 2009 09:54
Problém s RAM Tu? - Iba 3 GB. Ukazujúci na 8 GB. Theresonly1 Procesory, základné dosky & RAM 18 27. mája 2009 13:52
Speedstream modem zobrazující nie je pripojená, počítač je zobrazené ScottAU Siete, Modemy & VoIP 1 9. septembra 2008 15:56
HD nezobrazujú v exploreru Ulfrinn Drives & Removable Media 4 5. február 2008 21:39
Prečo sa nezobrazuje moje príspevky? slipend Spoločenstva Novinky a chat 2 5. augusta 2007 10:52
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.