![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj všetci, Môj priateľ má niekoľko vypálených DVD disky plnej vids pre mňa na jeho stroj Vista pomocou Vista pálenie nástroje / software. Keď som sa pokúsila otvoriť DVD na mojom stroji XP disk je zobrazené ako 'CD' in My Computer a ukazuje 0 Bytes voľnom priestore a 0 Bytes Celkom vesmír. Je 100% niektoré zapálil videá na ne myslím. A podivnú vec je, že pár disky pracujú OK v mojom stroji a prehrávanie videa. Má niekto mať nejakú predstavu, prečo je toto sa deje, a ako som mohol otvoriť videa na DVD, ktoré sa zobrazujú tak, ako majú k dispozícii údaje o nich? Vďaka |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Skúste sa na iný počítač skontrolovať, že to nie je len zlý popáleniny alebo nekompatibilnej (lacných) diskov.
| |||
| |||
| sa pokúsil im na PC Vista a je zobrazené rovnaké (0 Bytes Voľný, 0 Bytes Total) ... akékoľvek iné nápady? |
|
| |||
| |||
| Musia byť buď zlý popáleniny, ošemetná disky alebo neupustila pálit im správne. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Ok Powerview Notebook Fault - Proccessor vyhorenia? | entrepreneurmatthew | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 14. júna 2009 09:54 |
| Problém s RAM Tu? - Iba 3 GB. Ukazujúci na 8 GB. | Theresonly1 | Procesory, základné dosky & RAM | 18 | 27. mája 2009 13:52 |
| Speedstream modem zobrazující nie je pripojená, počítač je zobrazené | ScottAU | Siete, Modemy & VoIP | 1 | 9. septembra 2008 15:56 |
| HD nezobrazujú v exploreru | Ulfrinn | Drives & Removable Media | 4 | 5. február 2008 21:39 |
| Prečo sa nezobrazuje moje príspevky? | slipend | Spoločenstva Novinky a chat | 2 | 5. augusta 2007 10:52 |
| Thread Tools | |
| |