![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт всім, Мій друг спалили декілька дисків DVD повну Vids для мене на своїй машині Vista за допомогою інструменту Vista для спалювання / програмне забезпечення. При спробі доступу та DVD на моїй машині XP диска показується як "CD-привід" в моєму комп'ютері і показує 0 байт вільного простору і 0 байт площі. Він на 100% упевнена, що він спалив відео, хоча на них. І дивно, що ще пару дисків, працює ОК в моїй машині і відтворювати відео. Хто-небудь є якісь знаю, чому це відбувається і як я можу отримати доступ до відео на DVDs, що показують, як що не мають відомостей про них? Спасибо |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Спробуйте їх на інший комп'ютер, щоб перевірити це не просто погані опіки або несумісні (дешевих) дисків.
| |||
| |||
| просто спробував їх на ПК Vista, і це Показані ж (0 байт Вільний, 0 Всього байт) ... Є інші ідеї? |
|
| |||
| |||
| Повинно бути погано горить, ненадійний дисків або він не спалити їх належним чином. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Mesh Powerview ноутбуків Помилка - Proccessor згорів? | entrepreneurmatthew | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 1 | 14 червня 2009 09:54 |
| Випуск ОЗУ тут? - Тільки 3 Гб 8GB Показані | Theresonly1 | Процесори, материнські плати RAM & | 18 | 27 травня 2009 13:52 |
| Показані SpeedStream модему не підключено, комп'ютер показник є | ScottAU | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 9 вересня 2008 15:56 |
| HD не відображаються в Провіднику | Ulfrinn | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 4 | 5 лютого 2008 21:39 |
| Чому мої повідомлення не показуються? | slipend | Community News & чат | 2 | 5 серпня 2007 10:52 |
| Різьба Інструменти | |
| |