μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα

Register

Η αγορά ενός νέου σκληρού δίσκου

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 26 Δεκεμβρίου 2007, 06:28
Μέλος Ομάδα

Default Η αγορά ενός νέου σκληρού δίσκου

Θέλω να προσθέσω ένα άλλο σκληρό δίσκο για την εσωτερική μου μηχανή. Χρειάζεται να πάρετε μία που είναι ειδικά για το μηχάνημά μου; Εσείς απλά συνδέστε το κάτω από τον κύριο σκληρό δίσκο, ή υπάρχει κάποια περίπλοκη διαδικασία για να την εγκαταστήσετε; Και θα ήθελα απλά αποσυνδέστε και να βάλετε σε άλλο μηχάνημα και αν το θέλω;
Old 26 του Δεκεμβρίου 2007, 08:48
Ομάδα Δωρητών

δεν θα πρέπει να είναι μια περίπτωση συνδέσετε το σε έναν εφεδρικό sata ή ide λιμάνι, θηλυκωτήρια στην εξουσία με το σκληρό δίσκο και μέχρι την εκκίνηση του υπολογιστή σας. ωστόσο πρώτα θα χρειαστεί να ανοίξει την περίπτωσή σας και δείτε αν έχετε μια εφεδρική ide ή sata υποδοχή / λιμένα και ενός ή ανταλλακτικά sata molex υποδοχή.

ναι και θα έχετε την δυνατότητα να αποσυνδέσετε και στη συνέχεια να τεθούν σε ένα άλλο μηχάνημα, αλλά θα έχετε στην εξουσία από το πρώτο μηχάνημα, πριν να αφαιρέσετε ή συνδέστε τη in.
Old 26 Δεκεμβρίου 2007, 09:23
Μέλος Ομάδα

Εξαιρετικός. Θα ελεγχθεί από το κατάστημα πρώτη πριν από την αγορά και αν ^ _ ^. Νομίζω ότι θα ήταν καλή ιδέα να υπάρχει ένα τμήμα FAQ, για να σταματήσει το ίδιο ερώτημα ζητείται φορτία φορές. Αν δεν υπάρχει ήδη.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
PC Wont Boot Hard Drive όταν είναι συνδεδεμένο. Motherboard ή Hard Drive Πρόβλημα; nightstar Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 4 9 Νοεμβρίου του 2009 10:30
Προτάσεις για την αγορά ενός 250GB ή 500GB εξωτερικό σκληρό δίσκο; im407 Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 10 8 Ιουλ 2009 05:18
Βοήθεια Με Όσον Slave Hard Drive στο κύριο Hard Drive Cogglesz Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 1 30 Μαρ 2009 09:28
Μεταφορά δεδομένων από ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ να EXTERNAL Hard Drive Hard Drive. XPC465 Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 1 3η Μαρ 2009 06:46
Αγοράζοντας την περίπτωση, Πώς να χωρέσει Optical Drive;; 4D (Fordy (Ford) Ollie Θήκες & Τροφοδοτικά 10 6 Οκτ 2008 12:42
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.