![]() |
|
| |||
| |||
| Θέλω να προσθέσω ένα άλλο σκληρό δίσκο για την εσωτερική μου μηχανή. Χρειάζεται να πάρετε μία που είναι ειδικά για το μηχάνημά μου; Εσείς απλά συνδέστε το κάτω από τον κύριο σκληρό δίσκο, ή υπάρχει κάποια περίπλοκη διαδικασία για να την εγκαταστήσετε; Και θα ήθελα απλά αποσυνδέστε και να βάλετε σε άλλο μηχάνημα και αν το θέλω; |
|
| |||
| |||
| δεν θα πρέπει να είναι μια περίπτωση συνδέσετε το σε έναν εφεδρικό sata ή ide λιμάνι, θηλυκωτήρια στην εξουσία με το σκληρό δίσκο και μέχρι την εκκίνηση του υπολογιστή σας. ωστόσο πρώτα θα χρειαστεί να ανοίξει την περίπτωσή σας και δείτε αν έχετε μια εφεδρική ide ή sata υποδοχή / λιμένα και ενός ή ανταλλακτικά sata molex υποδοχή. ναι και θα έχετε την δυνατότητα να αποσυνδέσετε και στη συνέχεια να τεθούν σε ένα άλλο μηχάνημα, αλλά θα έχετε στην εξουσία από το πρώτο μηχάνημα, πριν να αφαιρέσετε ή συνδέστε τη in. |
|
| |||
| |||
| Εξαιρετικός. Θα ελεγχθεί από το κατάστημα πρώτη πριν από την αγορά και αν ^ _ ^. Νομίζω ότι θα ήταν καλή ιδέα να υπάρχει ένα τμήμα FAQ, για να σταματήσει το ίδιο ερώτημα ζητείται φορτία φορές. Αν δεν υπάρχει ήδη. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| PC Wont Boot Hard Drive όταν είναι συνδεδεμένο. Motherboard ή Hard Drive Πρόβλημα; | nightstar | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 4 | 9 Νοεμβρίου του 2009 10:30 |
| Προτάσεις για την αγορά ενός 250GB ή 500GB εξωτερικό σκληρό δίσκο; | im407 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 10 | 8 Ιουλ 2009 05:18 |
| Βοήθεια Με Όσον Slave Hard Drive στο κύριο Hard Drive | Cogglesz | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 1 | 30 Μαρ 2009 09:28 |
| Μεταφορά δεδομένων από ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ να EXTERNAL Hard Drive Hard Drive. | XPC465 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 1 | 3η Μαρ 2009 06:46 |
| Αγοράζοντας την περίπτωση, Πώς να χωρέσει Optical Drive;; | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Θήκες & Τροφοδοτικά | 10 | 6 Οκτ 2008 12:42 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |