manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Drives & Izmjenjivi mediji

Register

Kupujete novi tvrdi disk

Reply

Thread Tools
Old 26. prosinca 2007, 06:28
Member Group

Default Kupujete novi tvrdi disk

Želim dodati drugi interni hard disk na moj stroj. Trebam li dobiti onaj koji je specifičan za moj stroj? Da li samo plug ga ispod glavnog diska, ili postoji neki kompliciran proces instalacije to? I mogu samo isključiti ga i stavi ga u neki drugi stroj ako želim?
Old 26 pro 2007, 08:48
Donatorska Grupa

no to bi trebao biti slučaj plugging ga u rezervni SATA ili IDE port, plugging u moć na hard disk booting up i vaše računalo. Ipak ćete najprije morate otvoriti vaš slučaj i vidjeti ako imate rezervni IDE ili SATA konektor / luka i rezervni sata ili molex konektor.

i da li će biti u mogućnosti to isključiti, a zatim staviti u drugom stroju, nego ćete morati isključiti struju stroja prvi prije nego što ga ukloniti ili ga plug in
Old 26. prosinca 2007, 09:23
Member Group

Velik. Ja ću provjeriti u trgovini prvi prije kupnji iako ^ _ ^. Mislim da bi bilo dobro da imaju FAQ odjeljak, zaustaviti se pitao isto pitanje hrpe puta. Osim ako postoji jedan već.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.