![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Želim dodati drugi interni hard disk na moj stroj. Trebam li dobiti onaj koji je specifičan za moj stroj? Da li samo plug ga ispod glavnog diska, ili postoji neki kompliciran proces instalacije to? I mogu samo isključiti ga i stavi ga u neki drugi stroj ako želim? |
|
| |||
| |||
| no to bi trebao biti slučaj plugging ga u rezervni SATA ili IDE port, plugging u moć na hard disk booting up i vaše računalo. Ipak ćete najprije morate otvoriti vaš slučaj i vidjeti ako imate rezervni IDE ili SATA konektor / luka i rezervni sata ili molex konektor. i da li će biti u mogućnosti to isključiti, a zatim staviti u drugom stroju, nego ćete morati isključiti struju stroja prvi prije nego što ga ukloniti ili ga plug in |
|
| |||
| |||
| Velik. Ja ću provjeriti u trgovini prvi prije kupnji iako ^ _ ^. Mislim da bi bilo dobro da imaju FAQ odjeljak, zaustaviti se pitao isto pitanje hrpe puta. Osim ako postoji jedan već. |