פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > כוננים & נשלפת

Register

לקנות כונן קשיח חדש

Reply

שרשרת כלים
Old 26 דצמבר 2007, 06:28
חבר קבוצת

Default לקנות כונן קשיח חדש

אני רוצה להוסיף עוד כונן קשיח פנימי שלי מכונה. האם אני צריך לקבל אחד ספציפית המכונה שלי? אתה פשוט תקע אותו מתחת הראשי הכונן הקשיח, או האם יש כמה תהליך מסובך כדי להתקין את זה? ומה אני יכול לנתק את זה ולשים את זה מכונה אחרת, אם אני רוצה?
Old 26 דצמבר 2007, 08:48
קבוצת תורמים

זה לא אמור להיות במקרה של פקיקה אותו על חילוף יציאת SATA או IDE, פקיקה את הכוח ואת הכונן הקשיח של המחשב באתחול. אולם תחילה עליך לפתוח את התיק ולראות אם יש לך חילוף IDE או SATA מחבר / יציאה ו SATA חילוף molex או מחבר.

ועל כן, תוכל לנתק את זה ולאחר מכן להכניס למכונה אחרת אבל תצטרך כוח מחוץ מכונת הראשון לפני הסרת אותו או תקע אותו למערכת
Old 26 דצמבר 2007, 09:23
חבר קבוצת

נהדר. אני יהיה לבדוק בחנות לפני הקנייה הראשונה למרות ^ _ ^. אני חושב שזה יהיה רעיון טוב להיות במדור שאלות ותשובות, כדי להפסיק את אותה השאלה הוא שאל המון פעמים. אלא אם יש כבר אחד.
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
בעת אתחול המחשב wont Hard Drive הוא פקוק ב. כונן קשיח או לוח האם הבעיה? nightstar CPUs, Motherboards & RAM 4 9 נובמבר 2009 10:30
הצעות רכישה של 250GB או 500gb דיסק קשיח חיצוני? im407 כוננים & נשלפת 10 8 יולי 2009 05:18
עזרה עם הפעלת Slave to Main Hard Drive Hard Drive Cogglesz כוננים & נשלפת 1 30 מרץ 2009 09:28
העברת נתונים מ פנימית קשה לנסוע כונן קשיח חיצוני. XPC465 כוננים & נשלפת 1 3rd מרץ 2009 06:46
רכישת מקרה, כיצד להתאים כונן אופטי?? 4d (Fordy (פורד) אולי מקרים & ספקי כוח 10 6 אוקטובר 2008 12:42
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.