mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Drives & Removable Media

Register

Pirkimas naują kietąjį diską

Reply

Temos įrankiai
Old Gruodis 26, 2007, 06:28
Narys

Default Pirkimas naują kietąjį diską

Norėčiau pridėti dar vidinis kietasis diskas mano kompiuteryje. Ar man reikia, kad gauti vieną, kad yra konkrečių mano mašina? Ar jūs tiesiog prijunkite jį po pagrindinėje kietojo disko, ar yra ten tam tikrą sudėtingą procesą, diegiant? Ir aš tiesiog atjunkite jį ir įdėkite jį į kitą mašiną, jei noriu?
Old Gruodis 26, 2007, 08:48
Donorų grupės

ne jis turi būti prijungti jį prie atsarginių SATA arba IDE uostą, prijungiant galios kietąjį diską ir atsisiuntimas kompiuterį. Tačiau pirmiausia reikia atverti savo bylą ir pažiūrėkite, ar turite atsarginių IDE arba SATA jungtis / uostas ir atsarginių SATA arba Molex jungties.

Taip ir galėsite atjungti jį, tada įdėti į kitą mašiną, bet jūs turėsite išjungti elektros mašina pirma, prieš jį pašalinti arba prijunkite jį in
Old Gruodis 26, 2007, 09:23
Narys

Puikus. I'll patikrinti ne aukštesnėje pirmasis prieš pirkdamas nors ^ _ ^. Manau, kad tai būtų gera idėja, kad skyriuje FAQ, sustabdyti tuo pačiu klausimu buvo paprašyta apkrovų kartus. Nebent yra viena jau.
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.