![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
|||
|
|||
|
Norėčiau pridėti dar vidinis kietasis diskas mano kompiuteryje. Ar man reikia, kad gauti vieną, kad yra konkrečių mano mašina? Ar jūs tiesiog prijunkite jį po pagrindinėje kietojo disko, ar yra ten tam tikrą sudėtingą procesą, diegiant? Ir aš tiesiog atjunkite jį ir įdėkite jį į kitą mašiną, jei noriu?
|
|
|
|||
|
|||
|
ne jis turi būti prijungti jį prie atsarginių SATA arba IDE uostą, prijungiant galios kietąjį diską ir atsisiuntimas kompiuterį. Tačiau pirmiausia reikia atverti savo bylą ir pažiūrėkite, ar turite atsarginių IDE arba SATA jungtis / uostas ir atsarginių SATA arba Molex jungties.
Taip ir galėsite atjungti jį, tada įdėti į kitą mašiną, bet jūs turėsite išjungti elektros mašina pirma, prieš jį pašalinti arba prijunkite jį in |
|
|
|||
|
|||
|
Puikus. I'll patikrinti ne aukštesnėje pirmasis prieš pirkdamas nors ^ _ ^. Manau, kad tai būtų gera idėja, kad skyriuje FAQ, sustabdyti tuo pačiu klausimu buvo paprašyta apkrovų kartus. Nebent yra viena jau.
|