![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Току-що забелязах, че моята система няма да изгори CDS, било то аудио, данни и др .. Айв опитвали различни парене програми, Nero, Windows Media Player и тя преминава през процес на изгаряне, както ако го беше парене, когато тя завършва и аз се провери изгори, тя ми даде грешки, и нищо не е написано за disk.Ive тествани на дискове на друг компютър и те работят добре, аз също така използва един и същ софтуер, за да горят гори DVD дискове, и че работи добре aswell.my операционната Системата е Vista, моят лаптоп е шлюза MT3705, моят DVD / CD горелка е TSSTcorp CD / dvdw TS-l632d ATA device.I наскоро reinstalled изглед около 2 седмици назад, а аз бях в състояние да изгорят CDS before.Your помогне ще бъде значително appreciated.Thank ви предварително. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ти, като използва същите CD's цялото време, ако това е така, опитайте да използвате различен вид, like....CD-R/CD + R
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| |||
| |||
| Айв използват дискове от един и същи набор преди и те изгаря добре, аз също проверка на друг компютър, за да се види дали диска са проблем и те изгарят глоба ... |
|
| |||
| |||
| Ако използвате същите дискове на една горелка за дълго време, понякога те ще спрат да работят в тази горелка и вие ще трябва да промените вида Той не е сам на дисковете, които би могла да бъде проблем, но двете комбинирани, също и това, което правят горелка е то?
__________________ www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| Цитат:
|
|
| |||
| |||
| Цитат:
|
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| CD Drive не ще ме изгори CD's | sammcxo | Дискове & сменяемите носители | 2 | 31 Jan 2008 08:58 |
| Насрочен изгори до CD? | coolsafe | Общи Софтуер Чат | 1 | 10 Jan 2008 21:31 |
| Изгори ISO | roadhogg99 | Мултимедия & Codecs | 2 | 21 Окт 2007 07:10 |
| Lite-он SHW 1635s приучавам изгоря DVD-та | chris2626 | Общи Хардуер Чат | 3 | 20 февруари 2007 година 14:46 |
| Какво трябва да използвате, за да горят DVDs С? | Wizard | Общи Софтуер Чат | 5 | 20-ти септември 2006 12:14 |
| Нишка Инструменти | |
| |