menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Drives & Removable Media

Register

Cant vypálit CD, ale DVD vypálit pokutu?

Reply

Thread Nástroje
Old 27. října 2007, 18:40
Nový člen skupiny

Default Cant vypálit CD, ale DVD vypálit pokutu?

Jsem poznal, že můj systém není vypálit na CD, je to audio, data, atd. .. Ive vyzkoušeli různé pálení programy, Nero, Windows Media Player a prochází procesem pálení, jako kdyby to bylo pálení, kdy končí a ověřil i vypálit, je dát mi chyby a co bylo písemné disk.Ive na testovaných disků na jiném počítači a pracují v pořádku, jsem se také používá stejný software na vypalování DVD a vypálit, že pracuje dobře aswell.my provozní Systém je Vista, můj notebook je brána MT3705, můj DVD / CD hořák je TSSTcorp CD / dvdw ts-l632d ATA device.I nedávno přeinstalovat vista asi 2 týdny a byl jsem schopen vypálit CD before.Your pomoci by značně appreciated.Thank you in advance.
Old 30 října 2007, 16:14
Moderátor skupiny

Jste s použitím stejného cd to po celou dobu, a pokud ano, zkuste použít jiný druh, like....CD-R/CD + R

Můj systém: Některé další milenku!

Processor (s):
E8500 E0@4.1Ghz (zásoby voltů)
Základní deska:
BIOSTAR TPower I45
Paměť RAM:
4 GB OCZ PC2-8500 Platina
Grafické karty (s):
X1950 Pro
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
2
Optická mechanika (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Chlazení:
Big Typhoon VX
Síť / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (s):
ACER X223W 22 "širokoúhlý 1680 x 105
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 30 října 2007, 18:50
Nový člen skupiny

IVE použity disky od stejného předložíš a spálil v pohodě, i také zkontrolovat na jiném počítači, zda je disk byl problém a oni spálili pokutu ...
Old 30 října 2007, 19:41
Moderátor skupiny

Pokud budete používat stejné disky na jeden hořák na dlouhou dobu budou někdy přestat pracovat v hořáku a budete se muset změnit typ
Není disky sám, že by mohl být problém, ale obě dohromady, i to, co se hořák je to?

Old 31 října 2007, 20:23
Nový člen skupiny

Citace:
Původně Poslal SocialWarfare View Post
Pokud budete používat stejné disky na jeden hořák na dlouhou dobu budou někdy přestat pracovat v hořáku a budete se muset změnit typ
Není disky sám, že by mohl být problém, ale obě dohromady, i to, co se hořák je to?
Jedná se o model TSSTcorp CD / dvdw ts-l632d ATA zařízení
Old 1 listopadu 2007, 03:03
Člen Skupina

Citace:
Původně Poslal tremaine66 View Post
Jsem poznal, že můj systém není vypálit na CD, je to audio, data, atd. .. Ive vyzkoušeli různé pálení programy, Nero, Windows Media Player a prochází procesem pálení, jako kdyby to bylo pálení, kdy končí a ověřil i vypálit, je dát mi chyby a co bylo písemné disk.Ive na testovaných disků na jiném počítači a pracují v pořádku, jsem se také používá stejný software na vypalování DVD a vypálit, že pracuje dobře aswell.my provozní Systém je Vista, můj notebook je brána MT3705, můj DVD / CD hořák je TSSTcorp CD / dvdw ts-l632d ATA device.I nedávno přeinstalovat vista asi 2 týdny a byl jsem schopen vypálit CD before.Your pomoci by značně appreciated.Thank you in advance.
hi mate, zkuste nero burn7 je to exellent pálení programu. dovolte mi, jak u KNO dostat na
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
CD mechanika nebude dejte mi vypálit CD sammcxo Drives & Removable Media 2 31. leden 2008 08:58
Plánované vypálit na CD? coolsafe Obecné Software Chat 1 10. ledna 2008 21:31
Burn ISO roadhogg99 Multimedia & Kodeky 2 21. října 2007 07:10
Lite-On SHW 1635s zvyklý vypálit DVD chris2626 Obecné Hardware Chat 3 20 únor 2007 14:46
Jaký mám použít k vypálení DVD s? Průvodce Obecné Software Chat 5 20. Září 2006 12:14
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.