![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Jsem poznal, že můj systém není vypálit na CD, je to audio, data, atd. .. Ive vyzkoušeli různé pálení programy, Nero, Windows Media Player a prochází procesem pálení, jako kdyby to bylo pálení, kdy končí a ověřil i vypálit, je dát mi chyby a co bylo písemné disk.Ive na testovaných disků na jiném počítači a pracují v pořádku, jsem se také používá stejný software na vypalování DVD a vypálit, že pracuje dobře aswell.my provozní Systém je Vista, můj notebook je brána MT3705, můj DVD / CD hořák je TSSTcorp CD / dvdw ts-l632d ATA device.I nedávno přeinstalovat vista asi 2 týdny a byl jsem schopen vypálit CD before.Your pomoci by značně appreciated.Thank you in advance. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jste s použitím stejného cd to po celou dobu, a pokud ano, zkuste použít jiný druh, like....CD-R/CD + R
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| IVE použity disky od stejného předložíš a spálil v pohodě, i také zkontrolovat na jiném počítači, zda je disk byl problém a oni spálili pokutu ... |
|
| |||
| |||
| Pokud budete používat stejné disky na jeden hořák na dlouhou dobu budou někdy přestat pracovat v hořáku a budete se muset změnit typ Není disky sám, že by mohl být problém, ale obě dohromady, i to, co se hořák je to?
__________________ www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() |
|
| |||
| |||
| Jedná se o model TSSTcorp CD / dvdw ts-l632d ATA zařízení |
|
| |||
| |||
| Citace:
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| CD mechanika nebude dejte mi vypálit CD | sammcxo | Drives & Removable Media | 2 | 31. leden 2008 08:58 |
| Plánované vypálit na CD? | coolsafe | Obecné Software Chat | 1 | 10. ledna 2008 21:31 |
| Burn ISO | roadhogg99 | Multimedia & Kodeky | 2 | 21. října 2007 07:10 |
| Lite-On SHW 1635s zvyklý vypálit DVD | chris2626 | Obecné Hardware Chat | 3 | 20 únor 2007 14:46 |
| Jaký mám použít k vypálení DVD s? | Průvodce | Obecné Software Chat | 5 | 20. Září 2006 12:14 |
| Thread Nástroje | |
| |