μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα

Register

Επίκλισης κάψετε CD, DVD, αλλά καίγονται πρόστιμο;;;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 27 Οκτωβρίου 2007, 18:40
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Επίκλισης κάψετε CD, DVD, αλλά καίγονται πρόστιμο;;;

Μόλις διαπίστωσα ότι το σύστημά μου δεν θα κάψετε CD, να είναι ήχου, δεδομένων, κλπ. .. IVe δοκιμάσει διάφορα προγράμματα καύση, nero, windows media player και να περάσει τη διαδικασία καύσης, όπως και αν ήταν η καύση, όταν τελειώνει i κάψει και επαλήθευση, θα μου δώσει τα λάθη, και τίποτα δεν έχει γραφτεί για να δοκιμαστεί η disk.Ive δίσκους σε άλλον υπολογιστή και λειτουργούν καλά, έχω επίσης να χρησιμοποιηθεί το ίδιο λογισμικό για να κάψει την καύση και τα DVD που λειτουργεί πρόστιμο aswell.my λειτουργίας σύστημα Vista, η δική μου είναι ένα laptop πύλη MT3705, μου DVD / CD burner είναι TSSTcorp cd / dvdw TS-l632d ata device.I πρόσφατα επανεγκατάσταση vista περίπου 2 εβδομάδες πριν, και ήμουν σε θέση να καίνε cds before.Your θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό appreciated.Thank σας εκ των προτέρων.
Old 30 Οκτωβρίου, 2007, 16:14
Συντονιστής Ομάδας

Χρησιμοποιείτε το ίδιο το cd όλη την ώρα, αν ναι, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε ένα διαφορετικό είδος, like....CD-R/CD + R

Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!

Processor (s):
E8500 E0@4.1Ghz (stock volts)
Motherboard:
BIOSTAR TPower I45
Μνήμες:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINUM
Κάρτα γραφικών (ες):
X1950 Pro
Κάρτα Ήχου:
Hard Drive (s):
2
Optical Drive (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Υπόθεση / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Ψύξη:
Big Typhoon VX
Network / Internet:
Χορωδίες / NTL 20MB
Monitor (ες):
ACER X223W 22 "Widescreen 1680 x 105
Operating System (s):
Windows 7 64bit Ultimate
Old 30 Οκτωβρίου, 2007, 18:50
Νέο Μέλος Ομάδα

IVE δίσκοι που χρησιμοποιούνται από το ίδιο σύνολο που κάηκε πριν και πρόστιμο, και επίσης να ελέγχει σε έναν άλλο υπολογιστή για να δείτε αν ο δίσκος ήταν το πρόβλημα και να καίγονται ωραία ...
Old 30 Οκτωβρίου, 2007, 19:41
Συντονιστής Ομάδας

Εάν χρησιμοποιήσετε το ίδιο δίσκων σε ένα καυστήρα για πολύ καιρό ορισμένες φορές θα σταματήσουν να εργάζονται στον καυστήρα και ότι θα πρέπει να αλλάξει τον τύπο
Δεν είναι οι μόνοι δίσκοι που θα μπορούσε να είναι το πρόβλημα, αλλά τα δύο συνδυάζονται, επίσης, το τι κάνουν καυστήρα είναι;

Old 31 Οκτώβρη του 2007, 20:23
Νέο Μέλος Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας SocialWarfare View Post
Εάν χρησιμοποιήσετε το ίδιο δίσκων σε ένα καυστήρα για πολύ καιρό ορισμένες φορές θα σταματήσουν να εργάζονται στον καυστήρα και ότι θα πρέπει να αλλάξει τον τύπο
Δεν είναι οι μόνοι δίσκοι που θα μπορούσε να είναι το πρόβλημα, αλλά τα δύο συνδυάζονται, επίσης, το τι κάνουν καυστήρα είναι;
αυτό είναι το μοντέλο TSSTcorp cd / dvdw TS-l632d ata συσκευή
Old 1 Νοεμβρίου 2007, 03:03
Μέλος Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας tremaine66 View Post
Μόλις διαπίστωσα ότι το σύστημά μου δεν θα κάψετε CD, να είναι ήχου, δεδομένων, κλπ. .. IVe δοκιμάσει διάφορα προγράμματα καύση, nero, windows media player και να περάσει τη διαδικασία καύσης, όπως και αν ήταν η καύση, όταν τελειώνει i κάψει και επαλήθευση, θα μου δώσει τα λάθη, και τίποτα δεν έχει γραφτεί για να δοκιμαστεί η disk.Ive δίσκους σε άλλον υπολογιστή και λειτουργούν καλά, έχω επίσης να χρησιμοποιηθεί το ίδιο λογισμικό για να κάψει την καύση και τα DVD που λειτουργεί πρόστιμο aswell.my λειτουργίας σύστημα Vista, η δική μου είναι ένα laptop πύλη MT3705, μου DVD / CD burner είναι TSSTcorp cd / dvdw TS-l632d ata device.I πρόσφατα επανεγκατάσταση vista περίπου 2 εβδομάδες πριν, και ήμουν σε θέση να καίνε cds before.Your θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό appreciated.Thank σας εκ των προτέρων.
hi mate, δοκιμάστε nero burn7 αυτή είναι μια εξαιρετική καύση προγράμματος. επιτρέψτε μου να KNO και πώς να προχωρήσουμε στην
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.