![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Εργαλεία Θέματος |
|
|
|||
|
|||
|
Μόλις διαπίστωσα ότι το σύστημά μου δεν θα κάψετε CD, να είναι ήχου, δεδομένων, κλπ. .. IVe δοκιμάσει διάφορα προγράμματα καύση, nero, windows media player και να περάσει τη διαδικασία καύσης, όπως και αν ήταν η καύση, όταν τελειώνει i κάψει και επαλήθευση, θα μου δώσει τα λάθη, και τίποτα δεν έχει γραφτεί για να δοκιμαστεί η disk.Ive δίσκους σε άλλον υπολογιστή και λειτουργούν καλά, έχω επίσης να χρησιμοποιηθεί το ίδιο λογισμικό για να κάψει την καύση και τα DVD που λειτουργεί πρόστιμο aswell.my λειτουργίας σύστημα Vista, η δική μου είναι ένα laptop πύλη MT3705, μου DVD / CD burner είναι TSSTcorp cd / dvdw TS-l632d ata device.I πρόσφατα επανεγκατάσταση vista περίπου 2 εβδομάδες πριν, και ήμουν σε θέση να καίνε cds before.Your θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό appreciated.Thank σας εκ των προτέρων.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Χρησιμοποιείτε το ίδιο το cd όλη την ώρα, αν ναι, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε ένα διαφορετικό είδος, like....CD-R/CD + R
Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
|
|||
|
|||
|
IVE δίσκοι που χρησιμοποιούνται από το ίδιο σύνολο που κάηκε πριν και πρόστιμο, και επίσης να ελέγχει σε έναν άλλο υπολογιστή για να δείτε αν ο δίσκος ήταν το πρόβλημα και να καίγονται ωραία ...
|
|
|
|||
|
|||
|
Εάν χρησιμοποιήσετε το ίδιο δίσκων σε ένα καυστήρα για πολύ καιρό ορισμένες φορές θα σταματήσουν να εργάζονται στον καυστήρα και ότι θα πρέπει να αλλάξει τον τύπο
Δεν είναι οι μόνοι δίσκοι που θα μπορούσε να είναι το πρόβλημα, αλλά τα δύο συνδυάζονται, επίσης, το τι κάνουν καυστήρα είναι;
Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|