manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Drives & Izmjenjivi mediji

Register

Cant izgorjeti cd-a, ali DVDa fino spali?

Reply

Thread Tools
Old 27. listopad 2007, 18:40
Novi član grupe

Default Cant izgorjeti cd-a, ali DVDa fino spali?

Ja sam samo primjetio da je moj sustav neće izgorjeti CD-a, bilo zvuka, podataka, itd. .. Ive pokušao različitih paljenja programa, NERO, Windows Media Player i Internet ide kroz proces spaljivanja kao da je spaljivanje, kad završi i ja potvrditi spaliti, to popuštanje mene greške, i ništa je zapisano da su testirane disk.Ive diskove na drugom računalu i oni rade dobro, ja sam se također koristi isto spaljivanje softver za spaliti DVD-i da se utvrde prekid aswell.my operativni Sustav je Vista, moj laptop je pristupnika MT3705, moj dvd / cd burner je TSSTcorp cd / dvdw TS-l632d ATA device.I nedavno reinstalled vidik oko 2 tjedna, i Sam bio u mogućnosti to izgorjeti before.Your pomoć CD-a bi se u velikoj mjeri appreciated.Thank vam unaprijed.
Old 30. listopada 2007, 16:14
Moderator / ica grupe

Jeste li pomoću istog CD-a svih vremena, ako je tako probati koristeći različite vrste, like....CD-R/CD + R

My System: Nekih drugih ljubavnika!

Procesor (i):
E8500 E0@4.1Ghz (zaliha volts)
Matične ploče:
BIOSTAR TPower I45
RAM memorija:
4GB OCZ PC2-8500 Platinum
Grafička kartica (e):
X1950 Pro
Sound Card:
Tvrdi disk (i):
2
Optički pogon (e):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Hlađenje:
Big tajfun VX
Network / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (e):
ACER X223W 22 "widescreen 1680 × 105
Operacijski sustav (e):
Windows 7 64bit Ultimate
Old 30. listopada 2007, 18:50
Novi član grupe

Ive koristi diskove iz istog postaviti prije i oni spalio u redu, i ja provjeriti na drugom računalu da vidim ako je disk su problem i oni su palile fino ...
Old 30. listopada 2007, 19:41
Moderator / ica grupe

Ako koristite isti diskovi na jednom plamenik je dugo vremena ponekad oni će prestati raditi u toj plamenik i morat ćete promijeniti vrstu
To nije jedina diskove koje bi mogle biti problem, ali dva u kombinaciji, i što napraviti plamenik je to?

Old 31. listopada 2007, 20:23
Novi član grupe

Quote:
Originally Posted by SocialWarfare View Post
Ako koristite isti diskovi na jednom plamenik je dugo vremena ponekad oni će prestati raditi u toj plamenik i morat ćete promijeniti vrstu
To nije jedina diskove koje bi mogle biti problem, ali dva u kombinaciji, i što napraviti plamenik je to?
To je model TSSTcorp CD / dvdw TS-l632d ATA uređaja
Old 1. studenog 2007, 03:03
Member Group

Quote:
Originally Posted by tremaine66 View Post
Ja sam samo primjetio da je moj sustav neće izgorjeti CD-a, bilo zvuka, podataka, itd. .. Ive pokušao različitih paljenja programa, NERO, Windows Media Player i Internet ide kroz proces spaljivanja kao da je spaljivanje, kad završi i ja potvrditi spaliti, to popuštanje mene greške, i ništa je zapisano da su testirane disk.Ive diskove na drugom računalu i oni rade dobro, ja sam se također koristi isto spaljivanje softver za spaliti DVD-i da se utvrde prekid aswell.my operativni Sustav je Vista, moj laptop je pristupnika MT3705, moj dvd / cd burner je TSSTcorp cd / dvdw TS-l632d ATA device.I nedavno reinstalled vidik oko 2 tjedna, i Sam bio u mogućnosti to izgorjeti before.Your pomoć CD-a bi se u velikoj mjeri appreciated.Thank vam unaprijed.
Hi mate, pokušajte NERO burn7 ovo je exellent paljenja programa. let me kno kako u dobiti na
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.