![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Ja sam samo primjetio da je moj sustav neće izgorjeti CD-a, bilo zvuka, podataka, itd. .. Ive pokušao različitih paljenja programa, NERO, Windows Media Player i Internet ide kroz proces spaljivanja kao da je spaljivanje, kad završi i ja potvrditi spaliti, to popuštanje mene greške, i ništa je zapisano da su testirane disk.Ive diskove na drugom računalu i oni rade dobro, ja sam se također koristi isto spaljivanje softver za spaliti DVD-i da se utvrde prekid aswell.my operativni Sustav je Vista, moj laptop je pristupnika MT3705, moj dvd / cd burner je TSSTcorp cd / dvdw TS-l632d ATA device.I nedavno reinstalled vidik oko 2 tjedna, i Sam bio u mogućnosti to izgorjeti before.Your pomoć CD-a bi se u velikoj mjeri appreciated.Thank vam unaprijed.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Jeste li pomoću istog CD-a svih vremena, ako je tako probati koristeći različite vrste, like....CD-R/CD + R
Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
|
|||
|
|||
|
Ive koristi diskove iz istog postaviti prije i oni spalio u redu, i ja provjeriti na drugom računalu da vidim ako je disk su problem i oni su palile fino ...
|
|
|
|||
|
|||
|
Ako koristite isti diskovi na jednom plamenik je dugo vremena ponekad oni će prestati raditi u toj plamenik i morat ćete promijeniti vrstu
To nije jedina diskove koje bi mogle biti problem, ali dva u kombinaciji, i što napraviti plamenik je to?
|
|||
|
|||
|
To je model TSSTcorp CD / dvdw TS-l632d ATA uređaja
|
|
|
|||
|
|||