![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Már csak észre, hogy a rendszer nem CD, legyen az hang, adat, stb .. Ive próbált különböző égő programok, Nero, Windows Media Player és ez megy keresztül az égési folyamat, ha az égő, ha befejezi és ellenőrizhetem éget, akkor add nekem a hibákat, és semmit nem írtam disk.Ive tesztelni a lemezek egy másik számítógépen, és jól működik, én is használják ugyanazt a égető szoftver burn DVD-k és a szerkezet finom aswell.my operációs rendszerre van kilátás, a laptop egy átjáró MT3705, a DVD / CD írót is TSSTcorp cd / dvdw TS-l632d ATA device.I közelmúltban újratelepítendő kilátás kb 2 hete, és én képes CD before.Your segíteni akar lenni nagyon appreciated.Thank you in advance. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ön ugyanazokat a CD valamennyi időt, és ha igen, próbálja meg egy másik fajtája, like....CD-R/CD + R
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| |||
| |||
| ive használt lemezek az ugyanazon előtt és égett a finom, azt is ellenőrzik, egy másik számítógépen, hogy a lemez volt a probléma, és égett finom ... |
|
| |||
| |||
| Ha ugyanazon a lemezek egy írót a sokáig néha majd abbahagyják a munkát, hogy az írót, és meg is fog változni a típus Ez nem csak a lemezek, hogy lehetne a problémát, de a kettő együtt is, hogy milyen égő van?
__________________ www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() |
|
| |||
| |||
| Ez a modell TSSTcorp cd / dvdw TS-l632d ATA eszköz |
|
| |||
| |||
| Idézet:
|