פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > כוננים & נשלפת

Register

צביעות לצרוב תקליטורים, אבל בסדר לצרוב תקליטורי DVD?

Reply

שרשרת כלים
Old 27 אוקטובר 2007, 18:40
קבוצת חברות חדשות

Default צביעות לצרוב תקליטורים, אבל בסדר לצרוב תקליטורי DVD?

עתה אני שם לב כי המערכת שלי לא לצרוב תקליטורים, אם זה אודיו, נתונים, וכו '.. Ive ניסו בוער תוכניות שונות, nero, Windows Media Player, והיא עוברת את תהליך שריפת כאילו היה בוער, כשזה יסיים ואני לאמת לצרוב, זה נותן לי שגיאות, ושום דבר כבר כתוב disk.Ive כדי לבדוק את הדיסקים על מחשב אחר והם עבודה בסדר, גם אני כבר השתמשו באותו צריבת התוכנה לצרוב תקליטורי DVD וזה עובד בסדר aswell.my הפעלה מערכת Vista, הנייד שלי הוא שער MT3705 שלי DVD / CD מבער הוא TSSTcorp CD / dvdw ts-l632d אתא device.I לאחרונה מחדש Vista לפני בערך 2 שבועות, ואני הייתי מסוגל לצרוב תקליטורי before.Your לעזור יהיה מאוד appreciated.Thank לך מראש.
Old 30 אוקטובר 2007, 16:14
מנהל קבוצת

האם אתה משתמש באותו CD של כל הזמן, אם כן נסה להשתמש מסוג אחר, like....CD-R/CD + R

המערכת שלי: מאהב אחר!

מעבד (ים):
E8500 E0@4.1Ghz (stock volts)
לוח האם:
BIOSTAR TPower I45
זיכרון RAM:
4GB OCZ PC2-8500 פלטינה
כרטיס מסך (S):
X1950 Pro
כרטיס קול:
Hard Drive (s):
2
כונן אופטי (S):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Cooling:
ביג טיפון VX
רשת / אינטרנט:
מקהלה / NTL 20MB
צג (S):
Acer X223W 22 "WIDESCREEN 1680 × 105
מערכת הפעלה (S):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 30 אוקטובר 2007, 18:50
קבוצת חברות חדשות

ive השתמשו הדיסקים מאותו סט לפני שהם שרפו בסדר, אני גם לבדוק במחשב אחר כדי לראות אם הדיסק היו הבעיה והם שרפו בסדר ...
Old 30 אוקטובר 2007, 19:41
מנהל קבוצת

אם אתה משתמש באותו אחד הדיסקים על מבער הרבה זמן לפעמים הם לא ימשיכו לעבוד באותה מבער ואתה תצטרך לשנות את סוג
זה לא הדיסקים לבד זה יכול להיות בעיה אבל בשילוב שני, גם מה לעשות מבער זה?

Old 31 אוקטובר 2007, 20:23
קבוצת חברות חדשות

ציטוט:
פורסם במקור על ידי SocialWarfare View Post
אם אתה משתמש באותו אחד הדיסקים על מבער הרבה זמן לפעמים הם לא ימשיכו לעבוד באותה מבער ואתה תצטרך לשנות את סוג
זה לא הדיסקים לבד זה יכול להיות בעיה אבל בשילוב שני, גם מה לעשות מבער זה?
זהו מודל TSSTcorp CD / dvdw ts-l632d אתא התקן
Old 1 נובמבר 2007, 03:03
חבר קבוצת

ציטוט:
פורסם במקור על ידי tremaine66 View Post
עתה אני שם לב כי המערכת שלי לא לצרוב תקליטורים, אם זה אודיו, נתונים, וכו '.. Ive ניסו בוער תוכניות שונות, nero, Windows Media Player, והיא עוברת את תהליך שריפת כאילו היה בוער, כשזה יסיים ואני לאמת לצרוב, זה נותן לי שגיאות, ושום דבר כבר כתוב disk.Ive כדי לבדוק את הדיסקים על מחשב אחר והם עבודה בסדר, גם אני כבר השתמשו באותו צריבת התוכנה לצרוב תקליטורי DVD וזה עובד בסדר aswell.my הפעלה מערכת Vista, הנייד שלי הוא שער MT3705 שלי DVD / CD מבער הוא TSSTcorp CD / dvdw ts-l632d אתא device.I לאחרונה מחדש Vista לפני בערך 2 שבועות, ואני הייתי מסוגל לצרוב תקליטורי before.Your לעזור יהיה מאוד appreciated.Thank לך מראש.
היי חבר, נסה nero burn7 זוהי תוכנית exellent בוער. תן לי U kno איך להתקדם
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
כונן תקליטורים לא יאפשר לי לצרוב תקליטורים sammcxo כוננים & נשלפת 2 31 ינואר 2008 08:58
מתוכנן לצרוב תקליטור?? coolsafe כללי תוכנות צ 'אט 1 -10 ינואר 2008 21:31
צרוב ISO roadhogg99 מולטימדיה רכיבי Codec 2 21st אוקטובר 2007 07:10
Lite-On SHW 1635s wont לצרוב תקליטורי DVD chris2626 כללי חומרה צ 'אט 3 ה -20 פברואר 2007 14:46
מה אני משתמש כדי לצרוב תקליטורי DVD עם? אשף כללי תוכנות צ 'אט 5 20 ספטמבר 2006 12:14
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.