![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| עתה אני שם לב כי המערכת שלי לא לצרוב תקליטורים, אם זה אודיו, נתונים, וכו '.. Ive ניסו בוער תוכניות שונות, nero, Windows Media Player, והיא עוברת את תהליך שריפת כאילו היה בוער, כשזה יסיים ואני לאמת לצרוב, זה נותן לי שגיאות, ושום דבר כבר כתוב disk.Ive כדי לבדוק את הדיסקים על מחשב אחר והם עבודה בסדר, גם אני כבר השתמשו באותו צריבת התוכנה לצרוב תקליטורי DVD וזה עובד בסדר aswell.my הפעלה מערכת Vista, הנייד שלי הוא שער MT3705 שלי DVD / CD מבער הוא TSSTcorp CD / dvdw ts-l632d אתא device.I לאחרונה מחדש Vista לפני בערך 2 שבועות, ואני הייתי מסוגל לצרוב תקליטורי before.Your לעזור יהיה מאוד appreciated.Thank לך מראש. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם אתה משתמש באותו CD של כל הזמן, אם כן נסה להשתמש מסוג אחר, like....CD-R/CD + R
|
| |||
| |||
| ive השתמשו הדיסקים מאותו סט לפני שהם שרפו בסדר, אני גם לבדוק במחשב אחר כדי לראות אם הדיסק היו הבעיה והם שרפו בסדר ... |
|
| |||
| |||
| אם אתה משתמש באותו אחד הדיסקים על מבער הרבה זמן לפעמים הם לא ימשיכו לעבוד באותה מבער ואתה תצטרך לשנות את סוג זה לא הדיסקים לבד זה יכול להיות בעיה אבל בשילוב שני, גם מה לעשות מבער זה?
__________________ www.Trade4Free.ie הסכנה האמיתית היא לא כל כך מחשבים יתחילו לחשוב כמו גברים, אלא כי אנשים יתחילו לחשוב כמו מחשבים. איפה אין אפשרות, אין ברירה! ![]() |
|
| |||
| |||
| זהו מודל TSSTcorp CD / dvdw ts-l632d אתא התקן |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
|
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| כונן תקליטורים לא יאפשר לי לצרוב תקליטורים | sammcxo | כוננים & נשלפת | 2 | 31 ינואר 2008 08:58 |
| מתוכנן לצרוב תקליטור?? | coolsafe | כללי תוכנות צ 'אט | 1 | -10 ינואר 2008 21:31 |
| צרוב ISO | roadhogg99 | מולטימדיה רכיבי Codec | 2 | 21st אוקטובר 2007 07:10 |
| Lite-On SHW 1635s wont לצרוב תקליטורי DVD | chris2626 | כללי חומרה צ 'אט | 3 | ה -20 פברואר 2007 14:46 |
| מה אני משתמש כדי לצרוב תקליטורי DVD עם? | אשף | כללי תוכנות צ 'אט | 5 | 20 ספטמבר 2006 12:14 |
| שרשרת כלים | |
| |