![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
|||
|
|||
|
Aš tik pastebėjau, kad mano sistema nebus įrašyti CD, kad ir garso, duomenų ir tt .. Ive bandė skirtingų deginimo programų, Nero, Windows Media Player ir jis eina per degimo procesą, jei jis dega, kai baigia ir aš patikrinti dega, tai man klaidos, ir nieko nebuvo parašyta, kad disk.Ive išbandyti diskus ant kito kompiuterio ir dirba gerai, aš taip pat naudojamos tos pačios deginimas programinės įrangos įrašymo DVD ir, kad veikia puikiai aswell.my veiklos sistemą Vista, mano nešiojamas kompiuteris Gateway MT3705 mano CD / DVD diskų įrašymo įrenginys yra TSSTcorp CD / dvdw TS-l632d ATA device.I neseniai iš naujo Vista apie 2 savaites, o aš galėjau įrašyti CD before.Your padėti, būtų labai appreciated.Thank you in advance.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ar Jūs naudojate tą patį CD visą laiką, jei taip, pabandykite naudoti kitą rūšį, like....CD-R/CD + R
Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
|
|||
|
|||
|
IVE naudojami diskų iš tos pačios nustatyti prieš ir jos deginamos gerai, aš taip pat patikrinti ant kito kompiuterio, patikrinkite, ar diskas yra problema ir jos sudegino bauda ...
|
|
|
|||
|
|||
|
Jeigu Jūs naudojate tą patį diskai ant vieno degiklio ilgą laiką, kartais jie nustos dirbti, kad degiklio ir jūs turėsite pakeisti tipo
Tai ne tik diskus, kurie gali būti problema, bet du sujungti, taip pat ką daryti su degikliais tai?
|
|||
|
|||
|
Tai modelis TSSTcorp CD / dvdw TS-l632d ATA įrenginys
|
|
|
|||
|
|||