mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Drives & Removable Media

Register

Cant apdegums CD, bet DVD apdegums naudas?

Reply

Thread Tools
Old 27 oktobris 2007, 18:40
New Member Group

Default Cant apdegums CD, bet DVD apdegums naudas?

Es tikko pamanīju, ka mana sistēma ne sadedzināt cds, vai tas būtu audio, dati utt .. Ive mēģinājuši dažādas degšanas programmas, Nero, Windows Media Player un tas iet cauri degšanas procesā, ja tas deg, ja tas beidzas un i pārbaudīt dedzināt, tas man kļūdas, un nekas nav rakstīts, lai disk.Ive testē disks uz cita datora un viņi strādā naudas, es esmu arī izmanto pats degšanas programmatūra, lai sadedzinātu DVD un ka works fine aswell.my darbības sistēma ir vista, mans klēpjdators ir vārteja MT3705, my dvd / cd deglis ir TSSTcorp CD / dvdw TS-l632d ATA device.I nesen pārinstalēta vista aptuveni 2 nedēļas atpakaļ, un man bija iespēja sadedzināt cds before.Your palīdzību lielā mērā appreciated.Thank you in advance.
Old 30 oktobris 2007, 16:14
Moderator Group

Vai jūs lietojat pašu cd viss laikam, ja tā mēģiniet izmantot cita veida, like....CD-R/CD + R

Mana sistēma: Daži citi lover!

Processor (s):
E8500 E0@4.1Ghz (stock volti)
Motherboard:
BIOSTAR TPower I45
RAM Operatīvā atmiņa:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINUM
Graphics Card (s):
X1950 Pro
Sound Card:
Hard Drive (s):
2
Optical Drive (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Dzesēšana:
Big Typhoon VX
Tīkla / Internets:
Koris / NTL 20MB
Monitor (s):
ACER X223W 22 "WIDESCREEN 1680 × 105
Operating System (s):
Windows 7 64bit Ultimate
Old 30 oktobris 2007, 18:50
New Member Group

IVE izmantot diskus no pašas nosaka pirms un tos sadedzina fine, es arī pārbaudīt uz cita datora, lai redzētu, vai disks ir problēma, un tie jāsadedzina fine ...
Old 30 oktobris 2007, 19:41
Moderator Group

Ja Jūs lietojat pašu disku vienā degli uz ilgu laiku, dažreiz viņi pārtrauc darbu šajā degli un jums būs jāmaina veids
Tas nav disku vien, ka varētu būt problēma, bet abas kopā, arī to, ko darīt deglis tas ir?

Old 31 oktobris 2007, 20:23
New Member Group

Quote:
Originally Posted by SocialWarfare View Post
Ja Jūs lietojat pašu disku vienā degli uz ilgu laiku, dažreiz viņi pārtrauc darbu šajā degli un jums būs jāmaina veids
Tas nav disku vien, ka varētu būt problēma, bet abas kopā, arī to, ko darīt deglis tas ir?
tas ir modelis TSSTcorp CD / dvdw TS-l632d ATA Device
Old 1 novembris 2007, 03:03
Loceklis

Quote:
Originally Posted by tremaine66 View Post
Es tikko pamanīju, ka mana sistēma ne sadedzināt cds, vai tas būtu audio, dati utt .. Ive mēģinājuši dažādas degšanas programmas, Nero, Windows Media Player un tas iet cauri degšanas procesā, ja tas deg, ja tas beidzas un i pārbaudīt dedzināt, tas man kļūdas, un nekas nav rakstīts, lai disk.Ive testē disks uz cita datora un viņi strādā naudas, es esmu arī izmanto pats degšanas programmatūra, lai sadedzinātu DVD un ka works fine aswell.my darbības sistēma ir vista, mans klēpjdators ir vārteja MT3705, my dvd / cd deglis ir TSSTcorp CD / dvdw TS-l632d ATA device.I nesen pārinstalēta vista aptuveni 2 nedēļas atpakaļ, un man bija iespēja sadedzināt cds before.Your palīdzību lielā mērā appreciated.Thank you in advance.
hi mate, mēģiniet nero burn7 tas ir teicami dedzināšana programmu. let me KNO how u satikt
Reply

Register

Bookmarks