rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Removable Media Drives &

Register

Cant wypalenia płyty CD, ale DVD burn grzywny?

Reply

Narzędzia wątku
Old 27 paź 2007, 18:40
Nowe państwa grupy

Default Cant wypalenia płyty CD, ale DVD burn grzywny?

I've just zauważyłem, że mój system nie wypalić płyty, czy to audio, danych, itp. .. Ive próbował spalania różnych programów Nero, Windows Media Player i przechodzi do procesu spalania, jak gdyby to było palenie, kiedy to kończy i zweryfikować i palą, to daj mi błędów, i nic nie zostało napisane do disk.Ive testowane dyski na innym komputerze i działają dobrze, I've również korzystają z tych samych spalania oprogramowanie do nagrywania płyt DVD i działa aswell.my operacyjne system Vista, mój laptop jest brama MT3705, mój dvd / cd palnika jest TSSTcorp cd / dvdw TS-l632d ATA device.I niedawno ponownie zainstalować Vista około 2 tygodnie temu, a ja był w stanie nagrywać płyty before.Your pomocy byłoby znacznie appreciated.Thank you in advance.
Old 30 października 2007, 16:14
Moderator grupy

Czy używasz tych samych CD cały czas, jeśli tak spróbuj użyć innego rodzaju, like....CD-R/CD + R

My System: Niektóre inne kochanka!

Procesor (y):
E8500 E0@4.1Ghz (akcji V)
Płyta główna:
BIOSTAR TPower I45
Pamięć RAM:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINUM
Karta graficzna (y):
X1950 Pro
Karta dźwiękowa:
Hard Drive (s):
2
Optical Drive (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Chłodzenie:
Big Typhoon VX
Sieć / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (y):
ACER X223W 22 "Widescreen 1680 × 105
Operating System (-y):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 30 października 2007, 18:50
Nowe państwa grupy

ive używanych płyt z tego samego zestawu przed i spalił grzywny i też sprawdzić na innym komputerze, aby sprawdzić, czy dysk był problem i spalił grzywny ...
Old 30 października 2007, 19:41
Moderator grupy

Jeśli używasz tych samych płyt na jednym palnikiem przez długi czas będą czasami przestać działać w tym palnik i będziesz musiał zmienić typ
Nie jest sama, że dyski mogą być przyczyną problemu, ale dwa połączone, co również dokonać palnik to jest?

Old 31 października 2007, 20:23
Nowe państwa grupy

Cytat:
Originally Posted by SocialWarfare View Post
Jeśli używasz tych samych płyt na jednym palnikiem przez długi czas będą czasami przestać działać w tym palnik i będziesz musiał zmienić typ
Nie jest sama, że dyski mogą być przyczyną problemu, ale dwa połączone, co również dokonać palnik to jest?
jest to model TSSTcorp cd / dvdw TS-ATA urządzenie l632d
Old 1 listopada 2007, 03:03
Członek grupy

Cytat:
Originally Posted by tremaine66 View Post
I've just zauważyłem, że mój system nie wypalić płyty, czy to audio, danych, itp. .. Ive próbował spalania różnych programów Nero, Windows Media Player i przechodzi do procesu spalania, jak gdyby to było palenie, kiedy to kończy i zweryfikować i palą, to daj mi błędów, i nic nie zostało napisane do disk.Ive testowane dyski na innym komputerze i działają dobrze, I've również korzystają z tych samych spalania oprogramowanie do nagrywania płyt DVD i działa aswell.my operacyjne system Vista, mój laptop jest brama MT3705, mój dvd / cd palnika jest TSSTcorp cd / dvdw TS-l632d ATA device.I niedawno ponownie zainstalować Vista około 2 tygodnie temu, a ja był w stanie nagrywać płyty before.Your pomocy byłoby znacznie appreciated.Thank you in advance.
hi mate, spróbuj Nero burn7 to exellent spalania programu. let me kno how u się na
Reply

Register

Zakładki