![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Eu v-am observat că sistemul meu nu va arde CD-uri, fie că este vorba de audio, date, etc .. Ive incercat diferite programe de ardere, nero, Windows Media Player şi-l trece prin procesul de ardere ca în cazul în care acesta a fost de ardere, atunci când se termină şi i verifica arde, da-mi-l erori, si nimic nu a fost scris pentru a disk.Ive testat discurile pe un alt computer şi ei de lucru bine, l-am folosit, de asemenea, la fel de ardere de software pentru a arde DVD-uri şi care funcţionează bine aswell.my de operare Sistemul este Vista, laptop-ul meu este o poarta de acces MT3705, mi DVD / CD arzător este TSSTcorp cd / dvdw TS-l632d ATA device.I recent reinstalat vista aproximativ 2 săptămâni în urmă, şi am fost capabil de a arde CD-uri before.Your ajuta ar fi foarte mult appreciated.Thank tine în avans. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sunteţi, utilizând aceleaşi CD-ul lui tot timpul, în cazul în care încercaţi să utilizaţi o altă natură, like....CD-R/CD + R
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| |||
| |||
| ive folosite discuri din acelaşi grup, înainte şi au ars bine, de asemenea, i verifica pe un alt computer pentru a vedea dacă discul a fost problema si au ars bine ... |
|
| |||
| |||
| Dacă utilizaţi acelaşi discuri pe un arzător pentru o lungă perioadă de timp, uneori, acestea nu vor mai fi de lucru în care arzător şi va trebui să schimbaţi tipul Aceasta nu este numai de discuri, care ar putea fi problema, dar cele doua combinate, de asemenea, ceea ce face arzător este?
__________________ www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() |
|
| |||
| |||
| Citat:
|
|
| |||
| |||
| Citat:
|