![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Som spoznal, že môj systém nie je vypáliť na CD, je to audio, dáta, atď .. Ive vyskúšali rôzne pálenie programy, Nero, Windows Media Player a prechádza procesom pálenia, ako keby to bolo pálenie, keď sa končí a overil aj vypáliť, je dať mi chyby a čo bolo písomné disk.Ive na testovaných diskov na inom počítači a pracujú v poriadku, som sa tiež používa rovnaký softvér na napaľovanie DVD a vypálit, že pracuje dobre aswell.my prevádzkové Systém je Vista, môj notebook je brána MT3705, môj DVD / CD horák je TSSTcorp CD / DVDW TS-L632D ATA device.I nedávno přeinstalovat vista asi 2 týždne a bol som schopný napáliť CD before.Your pomoci by značne appreciated.Thank you in advance. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ste s použitím rovnakého cd to po celú dobu, a ak áno, skúste použiť iný druh, like....CD-R/CD + R
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| |||
| |||
| IVE použiť disky od rovnakého předložíš a spálil v pohodě, i tiež skontrolovať na inom počítači, či je disk bol problém a oni spálili pokutu ... |
|
| |||
| |||
| Ak budete používať rovnaké disky na jeden horák na dlhú dobu budú niekedy prestať pracovať v horáku a budete sa musieť zmeniť typ Nie je disky sám, že by mohol byť problém, ale obidve dohromady, i to, čo sa horák je to?
__________________ www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() |
|
| |||
| |||
| Jedná sa o model TSSTcorp CD / DVDW TS-L632D ATA zariadenia |
|
| |||
| |||
| Citácia:
|