мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Дривес & Измјењиви медији

Register

Цант изгорети цд-а, али ДВДа фино спали?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 27. октобар 2007, 18:40
Нови члан групе

Default Цант изгорети цд-а, али ДВДа фино спали?

Ја сам само приметио да је мој систем неће изгорети ЦД-а, било звука, података, итд .. Иве покушао различитих паљења програма, НЕРО, Уиндоус Медиа Плаыер и Интернет иде кроз процес спаљивања као да је спаљивање, кад заврши и ја потврдити спалити, за давати мене грешке, и ништа је записано да су тестиране диск.Иве дискове на другом рачунару и они раде добро, ја сам се такође користи исто спаљивање софтвер за спалити ДВД-и да се утврде прекид асуелл.мы оперативни систем је Виста, мој лаптоп је приступника МТ3705, мој двд / цд бурнер је ТССТцорп цд / двду ТС-л632д АТА девице.И недавно реинсталлед видик око 2 недеље, па ЈА је у могућности за изгорети бефоре.Ыоур помоћ ЦД-а би се у великој мери аппрециатед.Тханк вам унапред.
Old 30тх Маы 2007, 16:14
Модератор / ица групе

Јесте ли помоћу истог ЦД-а свих времена, ако је тако пробати помоћу различите врсте, лике....ЦД-Р/ЦД + Р

Мы Сыстем: Неких других љубавника!

Процесор (и):
Е8500 Е0@4.1Гхз (залиха волтс)
Матичне плоче:
БИОСТАР ТПоуер И45
РАМ меморија:
4ГБ ОЦЗ ПЦ2-8500 Платинум
Графичка картица (е):
Кс1950 Про
Соунд Цард:
Тврди диск (и):
2
Оптички погон (е):
ЛГ ГСА-ДВД ± РУ / ДВД ± Р / ПхиллипсДВДРУ
Цасе / псу:
ИКуте 0508ула/СИЛВЕРСТОНЕ ОП850
Хлађење:
Биг Тајфун ВКС
Нетуорк / Интернет:
Цхорус / НТЛ 20МБ
Монитор (е):
Ацер Кс223У 22 "уидесцреен 1680 × 105
Оперативни систем (е):
Коначан 64бит уиндоус 7
Old 30тх Маы 2007, 18:50
Нови члан групе

Иве користи дискове из истог поставити пре и они спалио у реду, и ја проверити на другом рачунару да видим ако је диск су проблем и они су палили фино ...
Old 30тх Маы 2007, 19:41
Модератор / ица групе

Ако користите исти дискови на једном пламеник је дуго времена понекад они ће престати да раде у тој пламеник и мораћете ћете променити врсту
То није једина дискове које би могле бити проблем, али два у комбинацији, и шта направити пламеник је то?

Old 31. Сеп 2007, 20:23
Нови члан групе

Куоте:
Оригиналлы Постед бы СоциалУарфаре View Post
Ако користите исти дискови на једном пламеник је дуго времена понекад они ће престати да раде у тој пламеник и мораћете ћете променити врсту
То није једина дискове које би могле бити проблем, али два у комбинацији, и шта направити пламеник је то?
То је модел ТССТцорп ЦД / двду ТС-л632д АТА уређаја
Old 1. Мар 2007, 03:03
Мембер Гроуп

Куоте:
Оригиналлы Постед бы тремаине66 View Post
Ја сам само приметио да је мој систем неће изгорети ЦД-а, било звука, података, итд .. Иве покушао различитих паљења програма, НЕРО, Уиндоус Медиа Плаыер и Интернет иде кроз процес спаљивања као да је спаљивање, кад заврши и ја потврдити спалити, за давати мене грешке, и ништа је записано да су тестиране диск.Иве дискове на другом рачунару и они раде добро, ја сам се такође користи исто спаљивање софтвер за спалити ДВД-и да се утврде прекид асуелл.мы оперативни систем је Виста, мој лаптоп је приступника МТ3705, мој двд / цд бурнер је ТССТцорп цд / двду ТС-л632д АТА девице.И недавно реинсталлед видик око 2 недеље, па ЈА је у могућности за изгорети бефоре.Ыоур помоћ ЦД-а би се у великој мери аппрециатед.Тханк вам унапред.
Хи мате, покушајте НЕРО бурн7 ово је екселлент паљења програма. лет ме кно како у добити на
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
ЦД неће пустити ме спали ЦД'с саммцксо Дривес & Измјењиви медији 2 31 јануар 2008 08:58
Планирана спали на цд? цоолсафе Уопштено Софтуаре Цхат 1 10 јануар 2008 21:31
Бурн ИСО роадхогг99 Мултимедија и кодеци 2 21 октобар 2007 07:10
Лите-он СХУ 1635с обичај да гори ДВДа цхрис2626 Генерал Хардуаре Цхат 3 20 фебруар 2007 14:46
Шта користите за спалити ДВД-С? Уизард Уопштено Софтуаре Цхат 5 20. Сеп 2006 12:14
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц