![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ја сам само приметио да је мој систем неће изгорети ЦД-а, било звука, података, итд .. Иве покушао различитих паљења програма, НЕРО, Уиндоус Медиа Плаыер и Интернет иде кроз процес спаљивања као да је спаљивање, кад заврши и ја потврдити спалити, за давати мене грешке, и ништа је записано да су тестиране диск.Иве дискове на другом рачунару и они раде добро, ја сам се такође користи исто спаљивање софтвер за спалити ДВД-и да се утврде прекид асуелл.мы оперативни систем је Виста, мој лаптоп је приступника МТ3705, мој двд / цд бурнер је ТССТцорп цд / двду ТС-л632д АТА девице.И недавно реинсталлед видик око 2 недеље, па ЈА је у могућности за изгорети бефоре.Ыоур помоћ ЦД-а би се у великој мери аппрециатед.Тханк вам унапред. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Јесте ли помоћу истог ЦД-а свих времена, ако је тако пробати помоћу различите врсте, лике....ЦД-Р/ЦД + Р
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| |||
| |||
| Иве користи дискове из истог поставити пре и они спалио у реду, и ја проверити на другом рачунару да видим ако је диск су проблем и они су палили фино ... |
|
| |||
| |||
| Ако користите исти дискови на једном пламеник је дуго времена понекад они ће престати да раде у тој пламеник и мораћете ћете променити врсту То није једина дискове које би могле бити проблем, али два у комбинацији, и шта направити пламеник је то?
__________________ ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| То је модел ТССТцорп ЦД / двду ТС-л632д АТА уређаја |
|
| |||
| |||
| Куоте:
|
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| ЦД неће пустити ме спали ЦД'с | саммцксо | Дривес & Измјењиви медији | 2 | 31 јануар 2008 08:58 |
| Планирана спали на цд? | цоолсафе | Уопштено Софтуаре Цхат | 1 | 10 јануар 2008 21:31 |
| Бурн ИСО | роадхогг99 | Мултимедија и кодеци | 2 | 21 октобар 2007 07:10 |
| Лите-он СХУ 1635с обичај да гори ДВДа | цхрис2626 | Генерал Хардуаре Цхат | 3 | 20 фебруар 2007 14:46 |
| Шта користите за спалити ДВД-С? | Уизард | Уопштено Софтуаре Цхат | 5 | 20. Сеп 2006 12:14 |
| Тхреад Тоолс | |
| |