![]() |
|
| |||
| |||
| Sadece benim sistemi, CD not bu ses, veri, vb .. Ive farklı yazma programları, Nero yargılanacak farkettik, Windows Media Player ve eğer yanma oldu ne zaman bitiyor bu yanma işlemi boyunca gider ve i yakmak doğrulamak, beni ve hataları vermek hiçbir şey başka bir bilgisayarda diskler test disk.Ive yazılır olmuştur ve iyi iş, ben de DVD yazmak için aynı yakma yazılımı kullanan ve iyi aswell.my işletim çalışır sistemi Vista ise, benim laptop bir ağ geçidi MT3705, benim DVD / CD yazıcı olduğunu TSSTcorp bir cd / dvdw TS-l632d ATA son yaklaşık 2 hafta önce Vista'nın yeniden yüklenmesi device.I, and i before.Your yardım CD için büyük olabilir başardı önceden size appreciated.Thank. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eğer çok farklı bir tür, like....CD-R/CD + R kullanmayı deneyin aynı CD her zaman, en kullanıyorsunuz
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
| |||
| |||
| Aynı grubundan ive kullanılan diskler önce ve disk sorunu olduğunu ve iyi yanmış onlar da başka bir bilgisayarda kontrol edin ince, yandı ... |
|
| |||
| |||
| Eğer bir yazıcı üzerinde bazen o yakıcı çalışan durduracak ve size türünü değiştirmek gerekir uzun bir süre için aynı diskleri kullanmak Bu da ne yakıcı öyle yapmak sorunu ancak iki kombine olabilir diskler tek başına değil mi?
__________________ www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() |
|
| |||
| |||
| Bu model TSSTcorp cd / bir dvdw TS-l632d ATA cihaz |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
|
![]() |
|
| Bookmarks |