![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Я тільки зауважив, що моя система не буде записувати компакт-диски, будь то аудіо, даних і т.д. .. Ів намагалися різними програмами запису, Nero, Windows Media Player і він проходить процес горіння, як якби вона горить, коли він закінчиться і я перевірити записи, у мене помилок, і ніщо не була написана disk.Ive перевірив диски на інший комп'ютер, і вони прекрасно працюють, я також використовувати те ж програмне забезпечення для спалювання записувати диски і працює операційна aswell.my Система Vista, мого ноутбука Gateway MT3705, моя DVD / CD пальники TSSTcorp CD / DVDW TS-l632d ATA device.I Нещодавно перевстановить Vista близько 2 тижнів тому, і я міг записувати компакт-диски before.Your допомога буде в значній мірі appreciated.Thank ви заздалегідь.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Чи ви один диск весь час, якщо це так спробуйте використати іншого роду, like....CD-R/CD + R
Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
|
|||
|
|||
|
Ive використовувати диски з того ж набору до і вони горіли добре, я також перевірити на іншому комп'ютері, щоб побачити, якщо на диску були проблеми, і вони спалили штрафу ...
|
|
|
|||
|
|||
|
Якщо ви використовуєте той же диск на одну пальник протягом тривалого часу іноді вони перестануть працювати в цій пальником, і ви повинні змінити тип
Це не тільки диски, які можуть бути проблеми, але і два комбіновані, а також що робити пальник це?
|
|||
|
|||
|
Це та модель, TSSTcorp CD / DVDW TS-l632d ATA пристроїв
|
|
|
|||
|
|||