![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз съм намиране на моя компютър не може да играе на аудио CD-та. Когато се постави на аудио CD в моя CD ROM устройство, прозорци признава аудио диска в устройството и идва с опциите, за да играят или внос песни в iTunes, обаче, когато кликнете върху всяка опция iTunes отваря както трябва б UT прави не се признават има диск в устройството, за да се играе. Трябва също да се опита отваряне на CD-та в медия плеър и власт, без luck.Data DVD дискове работят обаче, както и DVD. Той използва за възпроизвеждане на аудио CD-та глоба също. Мога кой да осветлявам мен като тон какъв е проблемът може да бъде? Моят компютър работи на XP, ако това помага на всички? Благодарности! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да данни CD работата добре?
| |||
| |||
| Да имам ботуши Photo CD, което аз се опитах и че работи добре |
|
| |||
| |||
| Тогава itunes вероятно е причина за проблема си. Той разполага и с доста голяма история. Деинсталиране на преинсталирането тогава тя може да помогне. |
|
| |||
| |||
| А CD-та, няма да играя на всяка медия плеър на всички? Може все още да се iTunes? Също така, ако аз деинсталирайте и инсталирайте всички ще ми редактирани библиотека информация за песните, т.е. името и художник се записват и къде? |
|
| |||
| |||
| Изглежда, сякаш е itunes побъркани вашите файлови асоциации за CD играя, така че може да се спира на Windows Media Player от работата правилно. Що се отнася до вашата библиотека инфо, съжалявам, нямам представа. След като много много проблеми, причинени от itunes избягвам го като чума. |
|
| |||
| |||
| Вашите песни са съхранени на компютъра ви, а не върху самия iTunes. Когато запишете музиката го запаметява в папка на вашия компютър. Също като изтегляне. |
|
| |||
| |||
| Windows ® XP файла асоциация поправки http://www.dougknox.com/xp/file_assoc.htm |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Черен екран / Аудио Само когато се опитват да играят видео | capper | Общи Софтуер Чат | 4 | 3-ти ноември 2009 година 18:21 |
| Пин задания за realtek ac'97 аудио за посредством (R) аудио контролер?!?! | Хорхе Луис | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 0 | 11 Юни 2009 12:52 |
| Аудио / Модемен Устройство на High Definition Audio автобус? | Mully D | Общи Хардуер Чат | 10 | 5-и парламентарен Jul 2008 14:19 |
| Кое е по-добър за аудио запис - Creative / M-Аудио | ghozt | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 2 | 30 януари 2008 год. 14:54 |
| Не аудио на DVD играят назад | philpow | Мултимедия & Codecs | 5 | 15 Окт 2007 06:32 |
| Нишка Инструменти | |
| |