μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα

Register

Επίκλισης παίξει audio cd

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 19ης Σεπτεμβρίου 2007, 11:00
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Επίκλισης παίξει audio cd

Είμαι διαπίστωση υπολογιστή μου σε θέση να παίξει CD ήχου.

Όταν τεθεί ένα audio CD μου σε CD ROM, παράθυρα αναγνωρίζει ένα CD ήχου είναι η μονάδα δίσκου και εμφανίζεται με τις επιλογές για την αναπαραγωγή μουσικών κομματιών ή την εισαγωγή σε iTunes, ωστόσο όταν κάνω κλικ σε οποιαδήποτε επιλογή του iTunes ανοίγει όπως θα έπρεπε β ut κάνει δεν αναγνωρίζουν υπάρχει CD στη συσκευή που πρέπει να παίζει.

Επίσης, έχω δοκιμάσει το άνοιγμα του CD στο media player και δύναμη DVD με τα CD luck.Data δεν είναι εργάσιμη, ωστόσο, όπως είναι τα DVD. Θα χρησιμοποιηθεί για την αναπαραγωγή CD ήχου πολύ ωραία.

Μπορεί κανείς διαφωτίσει ως τόνο μου ποιο είναι το πρόβλημα μπορεί να είναι; Ο υπολογιστής μου τρέχει σε XP, αν αυτό βοηθάει καθόλου; Ευχαριστώ!
Old 19ης Σεπτεμβρίου 2007, 11:07
Rik
Banned Ομάδα

Να δεδομένα cd το έργο του προστίμου;

Το σύστημά μου: Glowbox

Processor (s):
AMD Athlon 64bit 3000 + Newcastle S754
Motherboard:
Asus K8V-X
Μνήμες:
512meg Infineon pc3200
Κάρτα γραφικών (ες):
Ζαφείρι Radeom 9600 Atlantis Pro 128MB
Κάρτα Ήχου:
AC97
Hard Drive (s):
40gig, 80gig, και 200gig
Optical Drive (s):
1 * καυστήρα cd, dvd rom 1 *
Υπόθεση / PSU:
Ψύξη:
Network / Internet:
Τώρα Διαδίκτυο
Monitor (ες):
Dell 19 "
Operating System (s):
XP Pro
Old 19ης Σεπτεμβρίου 2007, 11:16
Νέο Μέλος Ομάδα

Ναι, έχω μια φωτογραφία μπότες cd που προσπάθησα και ότι τα έργα πρόστιμο
Old 19ης Σεπτεμβρίου 2007, 11:22
Rik
Banned Ομάδα

Τότε iTunes είναι πιθανότατα η αιτία του προβλήματός σας. Θα έχει μια κάποια ιστορία.

Η απεγκατάσταση επανεγκατάσταση τότε αυτό μπορεί να συμβάλει.
Old 19ης Σεπτεμβρίου 2007, 11:27
Νέο Μέλος Ομάδα

Cds όμως δεν θα παίξει σε κάθε παίκτη σε όλα τα μέσα ενημέρωσης; Θα μπορούσε ακόμη να iTunes;

Επίσης, εάν i απεγκαταστήσετε και να επανεγκαταστήσετε όλα θα μου edited βιβλιοθήκης Πληροφορίες για τα κομμάτια, δηλαδή το όνομα καλλιτέχνη και να αποθηκευτούν και πού;
Old 19ης Σεπτεμβρίου 2007, 11:51
Rik
Banned Ομάδα

Φαίνεται ότι έχει iTunes θάλασσα ενώσεις για το αρχείο σας cd παίζει έτσι θα μπορούσε κάλλιστα να είναι διακοπή από το Windows Media Player λειτουργεί σωστά.

Όσο για τη βιβλιοθήκη σας πληροφορίες, συγνώμη, δεν έχω ιδέα.

Μετά βλέπουμε πολλά πολλά προβλήματα που προκαλούνται από iTunes i αποφευχθεί αυτό, όπως η πανώλη.
Old 19ης Σεπτεμβρίου 2007, 12:29
Συντονιστής Ομάδας

Σας τραγούδια αποθηκευμένα στον υπολογιστή σας, δεν iTunes για τον εαυτό της.

Όταν αποθηκεύετε μουσική σώζει σε ένα φάκελο στον υπολογιστή σας. Όπως κάθε λήψη.

Old 19ης Σεπτεμβρίου 2007, 12:30
Συντονιστής Ομάδας

Windows ® XP αρχείου Σύνδεσης Fixes http://www.dougknox.com/xp/file_assoc.htm

Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Μαύρη Οθόνη / Audio Μόνο όταν προσπαθείτε να κάνετε αναπαραγωγή βίντεο capper Γενικά Λογισμικό Chat 4 3 Νοεμβρίου 2009 18:21
Pin αναθέσεις για Realtek AC'97 Audio for μέσω (r) ελεγκτή ήχου;!;! Jorge Luis Ήχος, Ηχεία & MP3 Players 0 11 Ιουν 2009 12:52
Audio / Modem Device για High Definition Audio Bus; Mully D Γενική Συζήτηση Hardware 10 5 Ιουλ 2008 14:19
Ποια είναι καλύτερη για την καταγραφή ήχου - Creative / M-Audio ghozt Ήχος, Ηχεία & MP3 Players 2 30 Ιαν 2008 14:54
Δεν ήχου για την αναπαραγωγή DVD philpow Multimedia & Codecs 5 15 Οκτ 2007 06:32
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.