![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja nađi prema mom računalu ne možete igrati audio CD-a. Kad sam stavio audio CD u CD-ROM pogon moj, Windows prepoznaje kao audio CD-u je u pogon te dolazi s opcijama za reprodukciju pjesama ili uvoz u iTunes, međutim, kada kliknem na bilo koju opciju iTunes otvara kao što to ne bi trebalo b ne prepoznaju tu je CD u pogon se igrao. Također sam pokušao otvaranjem CD-u media player i moć DVD sa CD-a ne rade luck.Data Međutim, kao što su DVD-a. Ona koristi za reprodukciju audio CD-a fine previše. Može bilo tko prosvijetliti me kao tona što bi mogao biti problem? Moj računalo radi na XP ako to pomaže na svim? Hvala! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Učinite podatke cd rad u redu?
| |||
| |||
| Da imam čizme photo cd koji sam pokušao i da utvrde prekid |
|
| |||
| |||
| ITunes Tada je vjerojatno uzrok vaših problema. Ona ima malo povijest. Deinstaliranju a zatim ga ponovno instalirajte svibanj pomoć. |
|
| |||
| |||
| CD-ovi, ali neće igrati na bilo koji media player at all? Mogao je biti još iTunes? Isto tako ako ja deinstalirati i ponovo instalirati će sve moje uređivali informacije za knjižnicu pjesama, odnosno naziv i umjetnik se spremiti i gdje? |
|
| |||
| |||
| Izgleda kao da je iTunes messed up pridruživanja datoteka za vaš cd svira tako da bi to moglo biti dobro plomba Windows Media Player from radi pravilno. Što se tiče biblioteka info, Žao mi je, nemam pojma. Nakon mnogobrojan mnogobrojan viđenje problema uzrokovanih iTunes sam ga izbjegavati poput kuge. |
|
| |||
| |||
| Pjesme su pohranjene na računalu, a ne na iTunes sama. Kada ste to glazba sprema u mapu na računalu. Baš kao i svako preuzimanje. |
|
| |||
| |||
| Windows ® XP File Udruga Popravci http://www.dougknox.com/xp/file_assoc.htm |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Crni ekran / Audio Samo Našto težak to play video | capper | Općenito Software Chat | 4 | 3. studeni 2009 18:21 |
| Pin zadataka za realtek ac'97 za audio putem (r) audio kontroler??! | Jorge Luis | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 0 | 11. lipnja 2009 12:52 |
| Audio / Modem Uređaj na High Definition Audio Bus? | Mully D | General Hardware Chat | 10 | 5. srpnja 2008 14:19 |
| Koje je bolje za audio snimanje - Kreativni / M-Audio | ghozt | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 2 | 30 siječanj 2008 14:54 |
| Nema zvuka na DVD reprodukciju | philpow | Multimedija i kodeci | 5 | 15. listopad 2007 06:32 |
| Thread Tools | |
| |