![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Én vagyok a megállapítás a számítógépet tud játszani audio-CD-ken. Mikor egy audio CD-t be a CD-ROM-meghajtóba, a Windows egy audio CD a meghajtóba, és jön fel a lehetőségeket, hogy játsszon, vagy a behozatali zeneszámokat az iTunes, de mikor én kettyenés-ra akármi iTunes lehetőség nyílik, ahogy kellene b amit csinál nem ismeri van egy CD-t a meghajtóba, hogy játszott. Azt is megpróbálta kinyitni a CD-k, a média és a teljesítmény a DVD lejátszó nem luck.Data CD dolgoznak azonban, mint a DVD-ket. Régen Play Audio CD bírság is. Tud akárki felvilágosít engem ton mi lehet a probléma? A számítógép fut XP, ha ez segít egyáltalán? Köszönöm! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem adat CD jól működik?
| |||
| |||
| Persze van egy csizmát Photo CD, amely próbáltam, és a szerkezet finom |
|
| |||
| |||
| Aztán iTunes valószínűleg az okozza a problémát. Ez nem is egy kis történelem. Eltávolítása, majd újratelepítése is segít. |
|
| |||
| |||
| De a CD-ket nem fogja játszani a Media Player egyáltalán? Lehet, hogy még mindig az iTunes? Akkor is, ha i uninstall és újra lesz minden edited könyvtári információk sávok, azaz nevet és művész menti és hol? |
|
| |||
| |||
| Úgy néz ki, mintha az iTunes hírnök fel a fájlt a CD-játszó egyesületek így is a leállítás Windows Media Player tól működik. Ami meg a könyvtár info, sorry, I have no idea. Miután sok-sok problémát okozott az iTunes i kerülni, mint a pestis. |
|
| |||
| |||
| Saját dalok vannak tárolva a számítógépén, nem az iTunes is. Ha menti, hogy a zene ment, hogy egy mappát a számítógépen. Ugyanúgy, mint bármely letölthető. |
|
| |||
| |||
| Windows ® XP File Association Fixes http://www.dougknox.com/xp/file_assoc.htm |