![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Esu rasti mano kompiuteris negali leisti kompaktinius diskus. Kai aš Audio CD į mano CD ROM, Windows pripažįsta, Audio CD į diskų įrenginį ir pasirodo pagal galimybes atlikti ar importo Dainos iTunes, tačiau kai aš spustelėkite bet kurią parinktį iTunes atsidaro taip, kaip turėtų b ut nėra nepripažįsta yra į diską CD žaisti. Aš taip pat bandė atidaryti žiniasklaidos CD grotuvas ir galia ne luck.Data DVD diskai yra darbo, tačiau, kaip yra DVD. Jis naudojamas norėsite leisti kompaktinius diskus gerai. Ar kas nors mane apšviesti kaip tona kas problema gali būti? Mano kompiuteryje veikia XP, jei tai padeda ne visiems? Ačiū! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar duomenų CD's work fine?
| |||
| |||
| Taip turiu batus Photo CD, kurios aš bandžiau ir veikia puikiai |
|
| |||
| |||
| Tada iTunes yra turbūt jūsų problemos priežastis. Ji turi apie Truputis istorijos. Odinstalowywanie tada iš naujo ją gali padėti. |
|
| |||
| |||
| Bet Kompaktinių Diskų nebus žaisti bet media player at all? Ar ji vis dar yra iTunes? Taip pat, jei aš pašalinti ir iš naujo bus visi mano edited Library Info takelius, ty vardas ir menininko būti išsaugoti ir kur? |
|
| |||
| |||
| Atrodo, kad iTunes turi messed up failo asociacijų CD žaisti taip, kad galėtų būti nutraukti Windows Media Player veikia tinkamai. Kalbant apie bibliotekos info, atsiprašau, aš ne idėja. Po matome daug daug problemų, kurias sukelia iTunes i vengti to, kaip maras. |
|
| |||
| |||
| Jūsų dainos yra saugomi jūsų kompiuteryje, o ne iTunes pati. Įrašant muzikos ji išsaugo savo kompiuteryje aplanką. Kaip ir kiekviena atsisiųsti. |
|
| |||
| |||
| Windows ® XP File Association Fixes http://www.dougknox.com/xp/file_assoc.htm |