![]() |
|
| |||
| |||
| Es esmu atrast sava datora nevar atskaņot audio kompaktdiskus. Ja man audio CD manā CD ROM drive, logi atzīst audio cd ir vadīt un nāk klajā ar iespējām, lai atskaņotu vai importēt ierakstus iTunes, bet kad es noklikšķiniet uz jebkura iespēja iTunes atklāj, kā tam vajadzētu b ut nav neatzīst ka ir CD disks, kuru var atskaņot. Es esmu arī mēģinājusi atvērt medijos CD atskaņotājs un jaudas DVD bez luck.Data kompaktdiski strādā tomēr, kā ir DVD. To izmanto, lai atskaņot audio kompaktdiskus fine too. Vai kāds paskaidrot man ton kāda problēma varētu būt? Mana datora darbojas uz XP, ja tas palīdz visos? Pateicība! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vai datu CD darbu naudas sodu?
| |||
| |||
| yeah i have zābaki foto cd, kuru es mēģināju, un ka works fine |
|
| |||
| |||
| Tad iTunes, iespējams, ir iemesls jūsu problēmu. Tas ir mazliet vēstures. Atinstalēt, tad pārinstalēt tas var palīdzēt. |
|
| |||
| |||
| Bet Kompaktdiskus neatskaņo par jebkuru media player vispār? Vai tas vēl ir iTunes? Arī tad atinstalēt un pārinstalēt būs visas manas edited bibliotēka info par ceļiem, ti, vārds un mākslinieks saglabāts un kur? |
|
| |||
| |||
| Tas izskatās kā tad, ja iTunes ir messed up failu asociācijām cd spēlē tā varētu būt apstāšanās Windows Media Player strādāt pareizi. Attiecībā uz jūsu bibliotēkas info, atvainojos, man nav ne jausmas. Pēc redzēt daudzas daudzas problēmas, ko izraisa iTunes i novērstu tā kā nelaime. |
|
| |||
| |||
| Jūsu dziesmas ir saglabāti jūsu datorā, nevis iTunes sevi. Saglabājot mūziku tā ietaupa uz mapi jūsu datorā. Tāpat kā visas download. |
|
| |||
| |||
| Windows ® XP failu asociācijas labošana http://www.dougknox.com/xp/file_assoc.htm |
![]() |
|
| Bookmarks |