rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Removable Media Drives &

Register

Cant audio cd

Reply

Narzędzia wątku
Old 19-gie Wrz 2007, 11:00
Nowe państwa grupy

Default Cant audio cd

Jestem znalezienie mój komputer nie jest w stanie odtwarzać płyty CD audio.

Podczas umieścić audio CD do mojego CD ROM, system Windows rozpoznaje audio cd jest w napędzie i wyjdzie z opcji, aby odtworzyć lub importować utwory w iTunes, jednak po kliknięciu otwiera możliwości iTunes jak powinien b ut nie nie uznają istnieje CD do napędu, które mają być odtwarzane.

Mam również próbowali otwarcie płyty w Media Player i moc DVD z CD luck.Data nie pracują jednak, podobnie jak DVD. Jest używany do odtwarzania płyt audio CD zbyt dobrze.

Czy ktoś może mnie oświecić jak ton, co może być problemem? Mój komputer działa na XP czy to pomaga na wszystko? Dzięki!
Old 19-gie Wrz 2007, 11:07
Rik
Banned Grupa

Default Cant audio cd

Czy dane cd pracy grzywny?

My System: Glowbox

Procesor (y):
AMD Athlon 64bit 3000 + Newcastle S754
Płyta główna:
ASUS K8V-X
Pamięć RAM:
512meg Infineon pc3200
Karta graficzna (y):
Radeom Sapphire 9600 Pro Atlantis 128mb
Karta dźwiękowa:
AC97
Hard Drive (s):
40gig, 80gig i 200gig
Optical Drive (s):
CD 1 *, 1 * DVD ROM
Case / PSU:
Chłodzenie:
Sieć / Internet:
Teraz internet
Monitor (y):
Dell 19 "
Operating System (-y):
XP Pro
Old 19-gie Wrz 2007, 11:16
Nowe państwa grupy

Default Cant audio cd

yeah mam buty Photo CD, który próbowałem i działa dobrze
Old 19-gie Wrz 2007, 11:22
Rik
Banned Grupa

Default Cant audio cd

Następnie iTunes jest prawdopodobnie przyczyną problemu. To ma coś z historii.

Deinstalowanie następnie ponownej instalacji może pomóc.
Old 19-gie Wrz 2007, 11:27
Nowe państwa grupy

Default Cant audio cd

Cds Ale nie będzie odtwarzać na dowolnym odtwarzaczu multimedialnym na wszystkich? Czy to nadal iTunes?

Również jeśli ja odinstalować i ponownie zainstalować wszystkie moje edited będą informacje o bibliotece utworów, tj. imię i artysty zostaną zapisane i gdzie?
Old 19-gie Wrz 2007, 11:51
Rik
Banned Grupa

Default Cant audio cd

To wygląda jakby iTunes ma messed up pliku stowarzyszeń cd gry, dlatego może być zatrzymanie programu Windows Media Player z działa prawidłowo.

Jeśli chodzi o informacje o bibliotece, sorry, I have no idea.

Po widząc wiele problemów powodowanych przez iTunes i unikaj go jak dżuma.
Old 19-gie Wrz 2007, 12:29
Moderator grupy

Default Cant audio cd

Twoje utwory są przechowywane na komputerze, a nie na sam program iTunes.

Podczas zapisywania muzyki zapisuje je do folderu na komputerze. Podobnie jak każda pobrania.

Old 19-gie Wrz 2007, 12:30
Moderator grupy

Default Cant audio cd

Windows ® XP pliku Stowarzyszenia Korekcje http://www.dougknox.com/xp/file_assoc.htm

Reply

Register

Zakładki