![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Jestem znalezienie mój komputer nie jest w stanie odtwarzać płyty CD audio. Podczas umieścić audio CD do mojego CD ROM, system Windows rozpoznaje audio cd jest w napędzie i wyjdzie z opcji, aby odtworzyć lub importować utwory w iTunes, jednak po kliknięciu otwiera możliwości iTunes jak powinien b ut nie nie uznają istnieje CD do napędu, które mają być odtwarzane. Mam również próbowali otwarcie płyty w Media Player i moc DVD z CD luck.Data nie pracują jednak, podobnie jak DVD. Jest używany do odtwarzania płyt audio CD zbyt dobrze. Czy ktoś może mnie oświecić jak ton, co może być problemem? Mój komputer działa na XP czy to pomaga na wszystko? Dzięki! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Czy dane cd pracy grzywny?
| |||
| |||
| yeah mam buty Photo CD, który próbowałem i działa dobrze |
|
| |||
| |||
| Następnie iTunes jest prawdopodobnie przyczyną problemu. To ma coś z historii. Deinstalowanie następnie ponownej instalacji może pomóc. |
|
| |||
| |||
| Cds Ale nie będzie odtwarzać na dowolnym odtwarzaczu multimedialnym na wszystkich? Czy to nadal iTunes? Również jeśli ja odinstalować i ponownie zainstalować wszystkie moje edited będą informacje o bibliotece utworów, tj. imię i artysty zostaną zapisane i gdzie? |
|
| |||
| |||
| To wygląda jakby iTunes ma messed up pliku stowarzyszeń cd gry, dlatego może być zatrzymanie programu Windows Media Player z działa prawidłowo. Jeśli chodzi o informacje o bibliotece, sorry, I have no idea. Po widząc wiele problemów powodowanych przez iTunes i unikaj go jak dżuma. |
|
| |||
| |||
| Twoje utwory są przechowywane na komputerze, a nie na sam program iTunes. Podczas zapisywania muzyki zapisuje je do folderu na komputerze. Podobnie jak każda pobrania. |
|
| |||
| |||
| Windows ® XP pliku Stowarzyszenia Korekcje http://www.dougknox.com/xp/file_assoc.htm |
![]() |
|
| Zakładki |