mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Drives & Removable Media

Register

Reply

Thread Tools
Old 19 Sep 2007, 11:00
Noile state Group

Sunt găsirea computerul meu în imposibilitatea de a reda CD-uri audio.

Când am pus un CD audio în meu CD ROM, Windows recunoaşte un CD audio este în unitate şi vine cu opţiuni de a juca sau de piese de import în iTunes, cu toate acestea, atunci când dau click pe orice opţiune iTunes deschide aşa cum ar trebui să nu b ut recunosc, nu există un CD în unitate pentru a fi jucat.

Am încercat de asemenea, deschiderea în mass-media player de CD-uri şi DVD-ul cu putere luck.Data de CD-uri nu sunt de lucru cu toate acestea, la fel cum sunt DVD-uri. Este folosit pentru a reda CD-uri audio prea bine.

Poate cineva sa-mi explica ca ton ce problema ar putea fi? Rulează pe computerul meu XP, dacă acest lucru vă va ajuta la toate? Mulţumesc!
Old 19 Sep 2007, 11:07
Rik
Banned Group

Fă-date CD de munca bine?

Sistemul meu: Glowbox

Procesor (e):
AMD Athlon 64bit 3000 + Newcastle, S754
Plăci de bază:
Asus K8V-X
Memorie RAM:
512meg Infineon pc3200
Placă grafică (e):
Sapphire Radeom 9600 Pro Atlantis 128MB
Placă de sunet:
AC97
Hard Drive (e):
40gig, 80gig, şi 200gig
Optical Drive (e):
1 * CD arzător, 1 * DVD-ROM
Cauza / PSU:
Răcire:
Network / Internet:
Acum, internet
Monitor (e):
Dell 19 "
Sistem de operare (e):
XP Pro
Old 19 Sep 2007, 11:16
Noile state Group

Da, am o fotografie cizme CD-ul pe care am încercat şi că lucrează bine
Old 19 Sep 2007, 11:22
Rik
Banned Group

Apoi, iTunes este, probabil, din cauza problemei tale. Ea are un pic de istorie.

Dezinstalarea apoi reinstalaţi-l pot ajuta.
Old 19 Sep 2007, 11:27
Noile state Group

CD-uri, dar nu va juca pe orice player media, la toate? Ar putea fi încă iTunes?

De asemenea, dacă i se va dezinstalaţi şi să reinstalaţi toate edited biblioteca mea info pentru piese, de exemplu numele şi artist şi unde să fie salvat?
Old 19 Sep 2007, 11:51
Rik
Banned Group

Se pare ca în cazul în iTunes a răscolit de fişiere asociaţii pentru cd joc aşa de bine, ar putea fi de oprire de la Windows Media Player funcţionează corespunzător.

În ceea ce priveşte biblioteca dvs. info, îmi pare rău, nu am nici o idee.

După ce vedeţi multe multe probleme cauzate de iTunes i evita ca pe ciuma.
Old 19 Sep 2007, 12:29
Moderator Group

Cântecele dumneavoastră sunt stocate pe computerul dumneavoastră, nu de pe iTunes sine.

Când salvaţi muzica salvează-l într-un folder de pe computerul dumneavoastră. Exact ca o descărcare.

Old 19 Sep 2007, 12:30
Moderator Group

Windows ® XP fişiere Asociaţia Fixes http://www.dougknox.com/xp/file_assoc.htm

Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.