![]() |
|
|||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Sunt găsirea computerul meu în imposibilitatea de a reda CD-uri audio.
Când am pus un CD audio în meu CD ROM, Windows recunoaşte un CD audio este în unitate şi vine cu opţiuni de a juca sau de piese de import în iTunes, cu toate acestea, atunci când dau click pe orice opţiune iTunes deschide aşa cum ar trebui să nu b ut recunosc, nu există un CD în unitate pentru a fi jucat. Am încercat de asemenea, deschiderea în mass-media player de CD-uri şi DVD-ul cu putere luck.Data de CD-uri nu sunt de lucru cu toate acestea, la fel cum sunt DVD-uri. Este folosit pentru a reda CD-uri audio prea bine. Poate cineva sa-mi explica ca ton ce problema ar putea fi? Rulează pe computerul meu XP, dacă acest lucru vă va ajuta la toate? Mulţumesc! |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Fă-date CD de munca bine?
|
|||
|
|||
|
Da, am o fotografie cizme CD-ul pe care am încercat şi că lucrează bine
|
|
|
|||
|
|||
|
Apoi, iTunes este, probabil, din cauza problemei tale. Ea are un pic de istorie.
Dezinstalarea apoi reinstalaţi-l pot ajuta. |
|
|
|||
|
|||
|
CD-uri, dar nu va juca pe orice player media, la toate? Ar putea fi încă iTunes?
De asemenea, dacă i se va dezinstalaţi şi să reinstalaţi toate edited biblioteca mea info pentru piese, de exemplu numele şi artist şi unde să fie salvat? |
|
|
|||
|
|||
|
Se pare ca în cazul în iTunes a răscolit de fişiere asociaţii pentru cd joc aşa de bine, ar putea fi de oprire de la Windows Media Player funcţionează corespunzător.
În ceea ce priveşte biblioteca dvs. info, îmi pare rău, nu am nici o idee. După ce vedeţi multe multe probleme cauzate de iTunes i evita ca pe ciuma. |
|
|
|||
|
|||
|
Cântecele dumneavoastră sunt stocate pe computerul dumneavoastră, nu de pe iTunes sine.
Când salvaţi muzica salvează-l într-un folder de pe computerul dumneavoastră. Exact ca o descărcare. |
|
|
|||
|
|||
|
Windows ® XP fişiere Asociaţia Fixes http://www.dougknox.com/xp/file_assoc.htm
|