![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Já jsem nájsť počítač schopný prehrávať audio CD. Keď som dal audio CD do môjho CD ROM, okná uznáva audio CD do mechaniky a prichádza s možnosťou prehrávania alebo import skladieb v iTunes, ale aj pri každom kliknutí na iTunes otvára možnosť, ako by mala b ut dělá neuzná, že je CD v mechanike, ktorú hrajú. Tiež som sa pokúsil o otvorení CD prehrávač médií s DVD a môcť bez luck.Data CD pracujú však, rovnako ako DVD. Je používaný pre prehrávanie audio CD príliš jemné. Môže ma niekto poučiť ako ton, čo by mohol byť problém? Môj počítač beží na XP, ak to pomôže na všetkých? Vďaka! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Do dátumu cd to funguje?
| |||
| |||
| jo já mám topánky foto cd, ktoré som sa pokúsil a že funguje |
|
| |||
| |||
| Potom iTunes je pravdepodobne príčinou vášho problému. To má trochu histórie. Odinštalácia potom znova môže pomoct. |
|
| |||
| |||
| Ale CD nebude hrať o žiadne mediálne prehrávač vôbec? Mohol by to byť ešte iTunes? I keď aj odinštalovať a znovu nainštalovať všetky moje upravený knižnice info pre cesty, tj názov a umelcov je uložená a kde? |
|
| |||
| |||
| Vyzerá to, ako keby iTunes má neusporiadaný súbor asociácie pre prehrávanie CD, takže by mohla byť aj zastavenie programu Windows Media Player od funguje správne. Čo sa týka vašej knižnice info, sorry, nemám potuchy. Po shlédnutí mnohých mnohých problémy spôsobené iTunes aj vyhnúť sa ako mor. |
|
| |||
| |||
| Vaše piesne sú uložené v počítači, nie na iTunes sama. Pri uložení hudobných uloží do zložky vo vašom počítači. Rovnako ako akákoľvek stiahnutie. |
|
| |||
| |||
| Windows ® XP súboru Združenie Opravy http://www.dougknox.com/xp/file_assoc.htm |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Black Screen / Audio Až, keď sa snažia Play Video | capper | Všeobecné Software Chat | 4 | 3.listopadu 2009 18:21 |
| Pin úlohy pre Realtek AC'97 audio pre cez (r) zvukový řadič?? | Jorge Luis | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 0 | 11. júna 2009 12:52 |
| Audio / Modem Zariadenie na High Definition Audio Autobus? | Mulla D | Všeobecné Hardware Chat | 10 | 5. júla 2008 14:19 |
| Ktorý je lepší pre nahrávanie zvuku - Creative / M-Audio | ghozt | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 2 | 30. januára 2008 14:54 |
| Nie audio na DVD prehrávať | philpow | Multimedia & Kodeky | 5 | 15. októbra 2007 06:32 |
| Thread Tools | |
| |