мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Дривес & Измјењиви медији

Register

Цант плаы аудио цд

Reply

Тхреад Тоолс
Old 19. сеп 2007, 11:00
Нови члан групе

Default Цант плаы аудио цд

Ја наћи мом рачунару не можете играти аудио ЦД-а.

Кад сам ставио аудио ЦД у ЦД-РОМ погон мој, Уиндоус препознаје као аудио ЦД-у је у погон те долази са опцијама за репродукцију нумера или увоз у иТунес, међутим, када кликнем на било коју опцију иТунес отвара као што то не би требало б не препознају ту је ЦД у погон се играо.

Такође сам покушао отварањем ЦД-у медиа плаыер и моћ ДВД са ЦД-а не раде луцк.Дата Међутим, као што су ДВД-а. Она користи за репродукцију аудио ЦД-а фине превише.

Може било ко просвијетлити ме као тона што би могао бити проблем? Мој рачунар ради на КСП ако то помаже на свим? Хвала!
Old 19. сеп 2007, 11:07
Аустин Гроуп

Учините податке цд рад у реду?

Мы Сыстем: Глоубокс

Процесор (и):
АМД Атхлон 64бит 3000 + Неуцастле С754
Матичне плоче:
Асус К8В-Кс
РАМ меморија:
512мег Инфинеон пц3200
Графичка картица (е):
Раде Саппхире Атлантис 9600 Про 128МБ
Соунд Цард:
АЦ97
Тврди диск (и):
40гиг, 80гиг, а 200гиг
Оптички погон (е):
1 * цд бурнер, 1 * ДВД-РОМ
Цасе / псу:
Хлађење:
Нетуорк / Интернет:
Сада интернет
Монитор (е):
Делл 19 "
Оперативни систем (е):
КСП Про
Old 19. сеп 2007, 11:16
Нови члан групе

Да имам чизме пхото цд који сам покушао и да утврде прекид
Old 19. сеп 2007, 11:22
Аустин Гроуп

ИТунес Тада је вероватно узрок ваших проблема. Она има мало историју.

Деинсталирању а затим га поново инсталирајте мај помоћ.
Old 19. сеп 2007, 11:27
Нови члан групе

ЦД-ови, али неће играти на било који медиа плаыер ат алл? Могао је бити још иТунес?

Исто тако ако ја деинсталирам и поново инсталирате ће све моје изменили информације за библиотеку песама, односно назив и уметник се сачувати и где?
Old 19. сеп 2007, 11:51
Аустин Гроуп

Изгледа као да је иТунес мессед уп придруживања податке за ваш цд свира тако да би то могло бити добро пломба Уиндоус Медиа Плаыер фром ради правилно.

Што се тиче библиотека инфо, Жао ми је, немам појма.

Након многобројан многобројан виђење проблема узрокованих иТунес сам га избегавати попут куге.
Old 19. сеп 2007, 12:29
Модератор / ица групе

Пјесме су похрањене на рачунару, а не на иТунес сама.

Када сте то музика спрема у фасциклу на рачунару. Баш као и свако преузимање.

Old 19. сеп 2007, 12:30
Модератор / ица групе

Уиндоус ® КСП Филе Удружење Поправка хттп://ууу.доугкнокс.цом/ксп/филе_ассоц.хтм

Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Црни екран / аудио Тек када покушавате да репродукујете видео цаппер Уопштено Софтуаре Цхат 4 3. новембар 2009 18:21
Пин задатака за реалтек ац'97 за аудио путем (р) аудио контролер??! Јорге Луис Звук, Спеакерс & МП3 плејери 0 11. јуна 2009 12:52
Аудио / Модем Уређај на високе дефиниције Аудио Бус? Муллы Д Генерал Хардуаре Цхат 10 5. јула 2008 14:19
Које је боље за аудио снимање - Креативни / М-Аудио гхозт Звук, Спеакерс & МП3 плејери 2 30 јануар 2008 14:54
Нема звука на ДВД репродукцију пхилпоу Мултимедија и кодеци 5 15 октобар 2007 06:32
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц