![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ја наћи мом рачунару не можете играти аудио ЦД-а. Кад сам ставио аудио ЦД у ЦД-РОМ погон мој, Уиндоус препознаје као аудио ЦД-у је у погон те долази са опцијама за репродукцију нумера или увоз у иТунес, међутим, када кликнем на било коју опцију иТунес отвара као што то не би требало б не препознају ту је ЦД у погон се играо. Такође сам покушао отварањем ЦД-у медиа плаыер и моћ ДВД са ЦД-а не раде луцк.Дата Међутим, као што су ДВД-а. Она користи за репродукцију аудио ЦД-а фине превише. Може било ко просвијетлити ме као тона што би могао бити проблем? Мој рачунар ради на КСП ако то помаже на свим? Хвала! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Учините податке цд рад у реду?
| |||
| |||
| Да имам чизме пхото цд који сам покушао и да утврде прекид |
|
| |||
| |||
| ИТунес Тада је вероватно узрок ваших проблема. Она има мало историју. Деинсталирању а затим га поново инсталирајте мај помоћ. |
|
| |||
| |||
| ЦД-ови, али неће играти на било који медиа плаыер ат алл? Могао је бити још иТунес? Исто тако ако ја деинсталирам и поново инсталирате ће све моје изменили информације за библиотеку песама, односно назив и уметник се сачувати и где? |
|
| |||
| |||
| Изгледа као да је иТунес мессед уп придруживања податке за ваш цд свира тако да би то могло бити добро пломба Уиндоус Медиа Плаыер фром ради правилно. Што се тиче библиотека инфо, Жао ми је, немам појма. Након многобројан многобројан виђење проблема узрокованих иТунес сам га избегавати попут куге. |
|
| |||
| |||
| Пјесме су похрањене на рачунару, а не на иТунес сама. Када сте то музика спрема у фасциклу на рачунару. Баш као и свако преузимање. |
|
| |||
| |||
| Уиндоус ® КСП Филе Удружење Поправка хттп://ууу.доугкнокс.цом/ксп/филе_ассоц.хтм |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Црни екран / аудио Тек када покушавате да репродукујете видео | цаппер | Уопштено Софтуаре Цхат | 4 | 3. новембар 2009 18:21 |
| Пин задатака за реалтек ац'97 за аудио путем (р) аудио контролер??! | Јорге Луис | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 0 | 11. јуна 2009 12:52 |
| Аудио / Модем Уређај на високе дефиниције Аудио Бус? | Муллы Д | Генерал Хардуаре Цхат | 10 | 5. јула 2008 14:19 |
| Које је боље за аудио снимање - Креативни / М-Аудио | гхозт | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 2 | 30 јануар 2008 14:54 |
| Нема звука на ДВД репродукцију | пхилпоу | Мултимедија и кодеци | 5 | 15 октобар 2007 06:32 |
| Тхреад Тоолс | |
| |