az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Sürücüler ve Taşınabilir Medya

Register

Cant ses CD'si çalmak

Reply

Konu Araçları
Old 19. Eylül 2007, 11:00
Yeni Üye Grubu

Ben bilgisayar ses CD'leri oynatmak mümkün bulma duyuyorum.

Ne zaman i CD ROM sürücüsüne bir ses CD'si yerleştirin, pencereler bir ses CD'si tanımaktadır sürücüde ve seçenekleri çalmak veya iTunes yılında parçaları ithalat ile gelir, Ancak, herhangi bir seçenek iTunes i tıklayın açılır onarılsın b-e doğru olarak yapar Bu sürücü oynatlacaktr bir CD tanımıyordu.

Ben de oyuncu ve güç yok luck.Data CD'leri Ancak, DVD'ler vardır çalışıyoruz DVD media CD açılış çalıştılar. Çok ses CD'lerinden güzel oynardık.

Herkesin ne sorunu olabilir tonluk olarak beni aydınlatmak miyim? Bu hiç de yardımcı olur benim bilgisayar XP çalışır? Teşekkürler!
Old 19. Eylül 2007, 11:07
Rik
Yasak Grubu

Iyi çalışan veri CD musunuz?

Benim Sistemi: Glowbox

İşlemci (ler):
AMD Athlon 64bit 3000 + Newcastle S754
Anakart:
Asus K8V-X
RAM hafıza:
512meg Infineon PC3200
Grafik Kartı (ler):
Safir Radeom Atlantis 9600 Pro 128MB
Ses Kartı:
AC97
Sabit Disk (ler):
40gig, 80gig ve 200gig
Optik Sürücü (ler):
* 1 CD, 1 * DVD Rom
Case / PSU:
Soğutma:
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Şimdi İnternet
Monitör (ler):
Dell 19 "
İşletim Sistemi (ler):
XP Pro
Old 19. Eylül 2007, 11:16
Yeni Üye Grubu

evet i olan denedim CD bir bot fotoğraf var ve iyi çalışır
Old 19. Eylül 2007, 11:22
Rik
Yasak Grubu

Ardından iTunes senin sorunun büyük olasılıkla nedeni. Bu tarih biraz var.

Kaldırdıktan sonra yeniden yükleme yardımcı olabilir.
Old 19. Eylül 2007, 11:27
Yeni Üye Grubu

Ama CdS herhangi bir medya oynatıcı tüm oynamak değil mi? Hala iTunes olabilir mi?

Ayrıca eğer kaldırmak ve yeniden yüklemek parçaları için tüm düzenlenmiş kütüphane bilgileri, örneğin isim ve sanatçı kaydedilir ve nerede?
Old 19. Eylül 2007, 11:51
Rik
Yasak Grubu

Eğer iTunes çok iyi düzgün çalışan Windows Media Player durak olabilir CD için dosya dernek berbat etti gibi görünüyor.

Kütüphane bilgileri, üzgünüm gelince, hiç bir fikrim yok.

Ve veba gibi kaçınmak çok fazla sorun iTunes i neden göremiyorum sonra.
Old 19. Eylül 2007, 12:29
Moderatör Grubu

Senin şarkı bilgisayarınızda değil, iTunes kendi üzerinde depolanır.

Eğer bilgisayarınızda bir klasöre kaydeder müzik kaydedebilirsiniz. Herhangi bir indirme gibi.

Old 19. Eylül 2007, 12:30
Moderatör Grubu

Windows ® XP Dosya Derneği Düzeltmeler http://www.dougknox.com/xp/file_assoc.htm

Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından