![]() |
|
| |||
| |||
| Ben bilgisayar ses CD'leri oynatmak mümkün bulma duyuyorum. Ne zaman i CD ROM sürücüsüne bir ses CD'si yerleştirin, pencereler bir ses CD'si tanımaktadır sürücüde ve seçenekleri çalmak veya iTunes yılında parçaları ithalat ile gelir, Ancak, herhangi bir seçenek iTunes i tıklayın açılır onarılsın b-e doğru olarak yapar Bu sürücü oynatlacaktr bir CD tanımıyordu. Ben de oyuncu ve güç yok luck.Data CD'leri Ancak, DVD'ler vardır çalışıyoruz DVD media CD açılış çalıştılar. Çok ses CD'lerinden güzel oynardık. Herkesin ne sorunu olabilir tonluk olarak beni aydınlatmak miyim? Bu hiç de yardımcı olur benim bilgisayar XP çalışır? Teşekkürler! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Iyi çalışan veri CD musunuz?
| |||
| |||
| evet i olan denedim CD bir bot fotoğraf var ve iyi çalışır |
|
| |||
| |||
| Ardından iTunes senin sorunun büyük olasılıkla nedeni. Bu tarih biraz var. Kaldırdıktan sonra yeniden yükleme yardımcı olabilir. |
|
| |||
| |||
| Ama CdS herhangi bir medya oynatıcı tüm oynamak değil mi? Hala iTunes olabilir mi? Ayrıca eğer kaldırmak ve yeniden yüklemek parçaları için tüm düzenlenmiş kütüphane bilgileri, örneğin isim ve sanatçı kaydedilir ve nerede? |
|
| |||
| |||
| Eğer iTunes çok iyi düzgün çalışan Windows Media Player durak olabilir CD için dosya dernek berbat etti gibi görünüyor. Kütüphane bilgileri, üzgünüm gelince, hiç bir fikrim yok. Ve veba gibi kaçınmak çok fazla sorun iTunes i neden göremiyorum sonra. |
|
| |||
| |||
| Senin şarkı bilgisayarınızda değil, iTunes kendi üzerinde depolanır. Eğer bilgisayarınızda bir klasöre kaydeder müzik kaydedebilirsiniz. Herhangi bir indirme gibi. |
|
| |||
| |||
| Windows ® XP Dosya Derneği Düzeltmeler http://www.dougknox.com/xp/file_assoc.htm |