менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Знімні накопичувачі І ЗМІ

Register

Нахиляє Play Audio CD

Reply

Різьба Інструменти
Old 19 вересня 2007, 11:00
Нові члени групи

Я знаходжу мій комп'ютер не може програвати аудіо компакт-дисків.

Коли я вставляю аудіо компакт-диск у моєму диску CD-ROM, Windows розпізнає аудіо компакт-диск в привід і виступає з параметрами для відтворення або імпорт треків у Itunes, проте, коли я натискаю на будь-яку опцію ITunes відкривається як це і має чи UT B не визнають є компакт-диск в привід для відтворення.

Я також спробував відкриття дисків в Media Player і Power DVD, НЕ luck.Data компакт-дисків працює Однак, як і DVD-дисків. Вона використовується для програвання аудіо компакт-диски дуже тонкою.

Чи можна просвітити мене, як тонна, що ця проблема може бути? Мій комп'ютер працює під XP, якщо це допомагає при всіх? Спасибо!
Old 19 вересня 2007, 11:07
Rik
Забороненої угруповання

Лі дані CD роботу добре?

Моя система: Glowbox

Процесор (и):
AMD Athlon 3000 + 64bit Ньюкасл S754
Материнська плата:
ASUS K8V-X
ОЗУ:
512meg Infineon PC3200
Графічна карта (и):
Sapphire Radeom 9600 Pro Atlantis 128 Мб
Звукова карта:
AC97
Жорсткий диск (и):
40gig, 80gig і 200gig
Оптичний привід (и):
1 * запису компакт-дисків, 1 * DVD-ROM
Діло / PSU:
Охолодження:
Мережі / Інтернет:
Тепер доступ до Інтернету
Монітор (и):
Dell 19 "
Операційна система (и):
Xp Pro
Old 19 вересня 2007, 11:16
Нові члени групи

Та в мене чобіт Photo CD, який я намагався і що працює
Old 19 вересня 2007, 11:22
Rik
Забороненої угруповання

Тоді ITUNES, ймовірно, причиною вашої проблеми. У нього є трохи історії.

Видалення потім встановити це може допомогти.
Old 19 вересня 2007, 11:27
Нові члени групи

Але Cds не будуть відтворюватися на будь-якому програвачі масової інформації на всіх? Може бути ще Itunes?

Крім того, якщо видалити і перевстановити все буде відредаговані Інформація бібліотеки для треків, тобто ім'я і художником бути збережено і де?
Old 19 вересня 2007, 11:51
Rik
Забороненої угруповання

Це виглядає як якби ITUNES має безлад ваші асоціації файлів для CD грає так що цілком може бути зупинки програвача Windows Media працювати належним чином.

Що стосується вашої бібліотеці інформації, прости, я поняття не маю.

Побачивши багато багато проблем, викликаних ITUNES уникнути його, як чуми.
Old 19 вересня 2007, 12:29
Модератор групи

Ваші пісні зберігаються на вашому комп'ютері, а не на сам ITunes.

Коли ви збережете музику вона зберігає в папку на вашому комп'ютері. Як і будь-який завантаження.

Old 19 вересня 2007, 12:30
Модератор групи

Windows ® XP File Association виправлення http://www.dougknox.com/xp/file_assoc.htm

Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.