![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я знаходжу мій комп'ютер не може програвати аудіо компакт-дисків. Коли я вставляю аудіо компакт-диск у моєму диску CD-ROM, Windows розпізнає аудіо компакт-диск в привід і виступає з параметрами для відтворення або імпорт треків у Itunes, проте, коли я натискаю на будь-яку опцію ITunes відкривається як це і має чи UT B не визнають є компакт-диск в привід для відтворення. Я також спробував відкриття дисків в Media Player і Power DVD, НЕ luck.Data компакт-дисків працює Однак, як і DVD-дисків. Вона використовується для програвання аудіо компакт-диски дуже тонкою. Чи можна просвітити мене, як тонна, що ця проблема може бути? Мій комп'ютер працює під XP, якщо це допомагає при всіх? Спасибо! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Лі дані CD роботу добре?
| |||
| |||
| Та в мене чобіт Photo CD, який я намагався і що працює |
|
| |||
| |||
| Тоді ITUNES, ймовірно, причиною вашої проблеми. У нього є трохи історії. Видалення потім встановити це може допомогти. |
|
| |||
| |||
| Але Cds не будуть відтворюватися на будь-якому програвачі масової інформації на всіх? Може бути ще Itunes? Крім того, якщо видалити і перевстановити все буде відредаговані Інформація бібліотеки для треків, тобто ім'я і художником бути збережено і де? |
|
| |||
| |||
| Це виглядає як якби ITUNES має безлад ваші асоціації файлів для CD грає так що цілком може бути зупинки програвача Windows Media працювати належним чином. Що стосується вашої бібліотеці інформації, прости, я поняття не маю. Побачивши багато багато проблем, викликаних ITUNES уникнути його, як чуми. |
|
| |||
| |||
| Ваші пісні зберігаються на вашому комп'ютері, а не на сам ITunes. Коли ви збережете музику вона зберігає в папку на вашому комп'ютері. Як і будь-який завантаження. |
|
| |||
| |||
| Windows ® XP File Association виправлення http://www.dougknox.com/xp/file_assoc.htm |