![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Jsem si jist, že je jednoduchá odpověď, ale prosím, velmi jednoduchý, jak jsem jen, že když přijde k počítačům! My PC - Dell Dimension 5150 - Windows XP Právě jsem koupil Samsung Spinpoint 1TB HDD a Sharkoon Quickport SATA Caddy. Jsem plánování upgradovat své SkyHD krabice pomocí nich. Připojeno nahoru, dostal obvyklou bingbong. Nový hardware uznávané atd. Zaškrtnuto v "Tento počítač" a nevidím nové SamsungHDD & Caddy tam? Zaškrtnuto - Správce zařízení - Disc pohony - a uvidíte, že uvedené jako generální externí USB zařízení. Proč je to nebyl uznán a proč bych nemohl vidět, že v mém počítači? Jak mám použít Kopír Plus program pro převod dat ze starého Sky HDD, pokud můj počítač nemůže najít nového Caddy & HDD? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zaškrtněte toto políčko.
| |||
| |||
| Děkujeme vám. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Použití programů na počítači v síti z hlavního počítače | hotchef23 | Sítě, Modemy & VoIP | 7 | 31. května 2008 14:25 |
| USB napájení 3,5 "Caddy | davidhardwick | Drives & Removable Media | 3 | 20. listopadu 2007 09:03 |
| Divný optiplex pevný disk Caddy | Jimmy Hat | Drives & Removable Media | 1 | 1. srpen 2007 02:44 |
| Thread Nástroje | |
| |