![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Είμαι βέβαιος ότι υπάρχει μια απλή απάντηση σε αυτό, αλλά παρακαλώ πολύ απλή, όπως είμαι απλά ότι, όταν πρόκειται για υπολογιστές! My PC - Dell Διάσταση 5150 - Windows XP Έχω μόλις αγοράσει το Samsung Spinpoint 1TB HDD και το Sharkoon Quickport SATA κουτί. Είμαι σχεδιασμό για την αναβάθμιση μου SkyHD κουτί με τη χρήση αυτών. Συνδεδεμένοι, πήρε τη συνηθισμένη bingbong. Νέο υλικό αναγνωρίζεται κλπ. Ελέγθηκε στο "Ο υπολογιστής μου" και δεν μπορώ να δω τη νέα SamsungHDD & κουτί εκεί; Ελέγθηκε - Device Manager - Disc Δίσκοι - και να την Γενική Εξωτερικών αναφέρονται ως συσκευή USB. Γιατί δεν αναγνωρίζεται και ο λόγος για τον οποίο δεν μπορώ να δω ότι στον υπολογιστή μου; Πώς θα χρησιμοποιώ το πρόγραμμα Αντιγρ Plus για τη μεταφορά των δεδομένων από το παλιό μου Sky HDD τον υπολογιστή μου, εάν δεν μπορείτε να βρείτε το νέο κουτί & HDD; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Επιλέξτε αυτό.
| |||
| |||
| Σε ευχαριστώ. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Η χρήση προγραμμάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών για το δίκτυο από τις κύριες | hotchef23 | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 7 | 31 Μαΐου 2008 14:25 |
| USB τροφοδοσία 3.5 "κουτί | davidhardwick | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 3 | 20 Νοε 2007 09:03 |
| Περίεργο optiplex σκληρό δίσκο κουτί | Jimmy Hat | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 1 | 1 Αυγ 2007 02:44 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |