![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Siguran sam da postoji jednostavan odgovor na ovo, ali molimo vas da vrlo jednostavan kao što sam ja samo o tome da kada je riječ o računalima! Moj PC - Dell Dimension 5.150 - Windows XP Upravo sam kupio Samsung Spinpoint 1TB HDD i Sharkoon SATA Quickport Caddy. Ja sam planirajući to ažurirati moj SkyHD okvira koristeći ove. Connected gore, dobio uobičajeni bingbong. Novi hardver priznati i sl. Provjereno u "My Computer" i ja ne mogu vidjeti nove SamsungHDD & Caddy tamo? Provjereno - Device Manager - Disk Drives - i vidjeti je na popisu kao general vanjski USB sprava. Zašto se ne priznaje i zašto ne mogu vidjeti u My Computer? Kako ću koristiti program Kopiraj Plus za prijenos podataka iz moje stare Sky HDD ako moje računalo ne može pronaći novi Caddy & HDD? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Check this.
| |||
| |||
| Hvala. |