![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Biztos vagyok benne, hogy van egy egyszerű válasz erre, de kérem, nagyon egyszerű, mint én most, hogy amikor a számítógép! My PC - Dell Dimension 5150 - Windows XP Én most vettem a Samsung Spinpoint 1TB HDD és a Sharkoon SATA Quickport Caddy. Azt tervezem, hogy frissítse az én SkyHD doboz segítségével. Kapcsolt ki, megvan a szokásos bingbong. Új hardver elismert stb Ellenőrizve a "My Computer" és nem látom az új SamsungHDD & Caddy ott? Checked - Eszközkezelő - Disc Drives - és látom felsorolt általános külső USB-eszközt. Miért nem inkább elismerik, és hogy miért nem látom azt a Sajátgép? Hogy fogom használni a Copy Plusz program, hogy az adatok a régi HDD Sky, ha a számítógép nem találja az új Caddy + HDD? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ellenőrizze, ez.
| |||
| |||
| Köszönöm. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| A számítógépes programok használata a hálózat fő számítógépes | hotchef23 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 7 | 31. május 2008 14:25 |
| USB áramforrása 3.5 "Caddy | davidhardwick | Drives & Removable Media | 3 | 20. november 2007 09:03 |
| Furcsa Optiplex merevlemez Caddy | Jimmy Hat | Drives & Removable Media | 1 | 1. Aug 2007 02:44 |
| Téma eszközök | |
| |