![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš tikiu, kad nėra paprasto atsakymo į šį, bet prašom labai paprasta, kaip aš, tik, kad kai kalbama apie kompiuterius! Mano kompiuteris - Dell Dimension 5.150 - Windows XP Aš ką tik nupirko "Samsung Spinpoint 1TB HDD ir Sharkoon Quickport SATA Caddy. Aš planuoju atnaujinti savo SkyHD langelį naudojant šių. Sujungta, gavo įprasta bingbong. Naujos techninės pripažintas tt patikrinta "Mano kompiuteris" ir nematau naujų SamsungHDD & Caddy ten? Patikrintas - Device Manager - diskų - ir pamatyti, kaip nurodyta General External USB Device. Kodėl jis negali būti pripažintas ir kodėl aš negaliu matyti Mano kompiuteris? Kaip galiu naudoti Kopijuoti plius programą perkelti duomenis iš savo senojo dangaus HDD, jei mano PC neranda naujo Caddy & HDD? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Patikrinkite tai.
| |||
| |||
| Ačiū. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Naudodami programas kompiuterio tinklo iš pagrindinių kompiuterio | hotchef23 | Networking, Modems & VoIP | 7 | Gegužė 31, 2008 14:25 |
| USB maitinimo 3.5 "Caddy | davidhardwick | Drives & Removable Media | 3 | Lapkritis 20, 2007 09:03 |
| Weird Optiplex kietajame diske Caddy | Jimmy Hat | Drives & Removable Media | 1 | 1 rugpjūtis 2007 02:44 |
| Temos įrankiai | |
| |