![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Sunt sigur că există un răspuns simplu la această dar vă rog, foarte simplu, ca eu sunt doar că atunci când vine vorba de computere! My PC - Dell Dimension 5150 - Windows XP L-am cumparat Samsung Spinpoint 1TB HDD şi Sharkoon Quickport SATA cutie pentru ceai. Sunt de planificare pentru a face upgrade-mi SkyHD caseta folosind aceste. Conectat sus, am primit ca de obicei bingbong. New hardware etc recunoscute la check-in "My Computer" si nu pot vedea noi SamsungHDD & cutie pentru ceai acolo? Verificat - Device Manager - disc Drives - şi-l vezi enumerate ca General externe dispozitiv USB. De ce este a nu fi recunoscut şi de ce nu pot să-l vezi in My Computer? Cum voi folosi Copiere Plus program de transfer al datelor de la vechiul meu Sky HDD dacă PC-ul meu nu poate să găsească noi cutie pentru ceai & HDD? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Verificaţi acest lucru.
| |||
| |||
| Mulţumesc. |