![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Som si istý, že je jednoduchá odpoveď, ale prosím, veľmi jednoduchý, ako som len, že keď príde k počítačom! My PC - Dell Dimension 5150 - Windows XP Práve som kúpil Samsung SpinPoint 1TB HDD a SHARKOON Quickport SATA Caddy. Som plánovanie upgradovať svoje SkyHD krabice pomocou nich. Pripojeno hore, dostal obvyklú bingbong. Nový hardvér uznávané atď začiarknuté v "Tento počítač" a nevidím nové SamsungHDD & Caddy tam? Začiarknuté - Správca zariadení - Disc pohony - a uvidíte, že uvedené ako generálny externých USB zariadení. Prečo je to nebol uznaný a prečo by som nemohol vidieť, že v mojom počítači? Ako mám použiť Kopír Plus program pre prevod dát zo starého Sky HDD, ak môj počítač nemôže nájsť nového Caddy & HDD? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Začiarknite toto políčko.
| |||
| |||
| Ďakujeme vám. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Používanie programov na počítači v sieti z hlavného počítača | hotchef23 | Siete, Modemy & VoIP | 7 | 31. mája 2008 14:25 |
| USB napájanie 3,5 "Caddy | davidhardwick | Drives & Removable Media | 3 | 20. novembra 2007 09:03 |
| Divný OptiPlex pevný disk Caddy | Jimmy Hat | Drives & Removable Media | 1 | 1. august 2007 02:44 |
| Thread Tools | |
| |