![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я впевнена, що є проста відповідь на це але, будь ласка, ДУЖЕ простий, як я тільки що, коли мова йде про комп'ютери! Мій комп'ютер - Dell Dimension 5150 - Windows XP Я тільки що купила Samsung Spinpoint 1TB HDD і Sharkoon SATA Quickport Caddy. Я планую оновити SkyHD коробку за допомогою них. Підключили, отримали звичайні bingbong. Нове обладнання визнали т.д. Перевірено в "Мій комп'ютер", і я не бачу нових SamsungHDD & Caddy там? Перевірено - Диспетчер пристроїв - Disc Drives - і побачити в ньому перераховані Генеральним Зовнішні пристрої USB. Чому це не зізнаються, і чому я не можу бачити на моєму комп'ютері? Як я буду використовувати програму Копіювати Плюс для передачі даних з моїх старих Sky HDD, якщо мій комп'ютер не може знайти новий Caddy & HDD? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Перевірте це.
| |||
| |||
| Спасибо. |