по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Дискове & сменяемите носители

Register

CD диск само работа след обувка горе?

Reply

Нишка Инструменти
Old 4-ти септември 2008, 12:41
Новите държави Група

Default CD диск само работа след обувка горе?

Ей всички Im нов в форума, все пак за последните няколко месеца единственият начин ми CD R / RW дискове ще разпознае е след обувка горе, така че по всяко време ми се искаше да изгори всяко CD или изпълнявате всякакви аз ще трябва да се рестартира след което поставете диска , сега не му се признава дискове изобщо.

също ми USB портове не работят или рязане и излиза доста

Благодарности,
-Scott
Old 4-ти септември 2008, 14:21
Номер на групата

Звучи като дефектни дънната платка или възможно едно прегряване на север или на юг мост? Y обясни, че ще работи след рестартиране тъй като той ще готин определяне на дънната малко. вашия компютър wouldnt случи да бъде Dell лаптоп ще е?
Old 4-ти септември 2008, 17:43
Новите държави Група

Nope едно HP Desktop
Old 5тата Sep 2008, 01:32
Номер на групата

също имах този проблем b4 с моя лаптоп и тя си отиде, когато reformattted моя твърд диск и reinstalled Windows.
Old 8мо Sep 2008, 11:02
Новите държави Група

ми CD-ROM устройството не работи на всички сега, когато поставите диска в зелената светлина продължава да мига и малко CDROM икона до моята мишка показалец идва и изключване и изключване и той продължава да се опитва да го прочете, но той никога не прави. То doesn't значение дали аз заявявам, че или не сега.
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
PC приучавам Обувка, когато на твърдия диск е включен В. Дънната платка или твърдия диск Проблем? nightstar Процесори, дънни платки & RAM 4 9-ти ноември 2009 10:30
Твърд диск не работи, след като е бил ре-инсталиран samkenwick Дискове & сменяемите носители 1 28 май 2009 г. 18:33
Harddrive проблем - Средно Drive не работи ashaiba Общи Хардуер Чат 7 18 Март 2009 11:40
Външен твърд диск не работи barnsleyman Дискове & сменяемите носители 1 8 ноември 2007 08:11
SATA твърд диск не работи Zen2007 Дискове & сменяемите носители 11 8 август 2007 04:57
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc