![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Ей всички Im нов в форума, все пак за последните няколко месеца единственият начин ми CD R / RW дискове ще разпознае е след обувка горе, така че по всяко време ми се искаше да изгори всяко CD или изпълнявате всякакви аз ще трябва да се рестартира след което поставете диска , сега не му се признава дискове изобщо. също ми USB портове не работят или рязане и излиза доста Благодарности, -Scott |
|
| |||
| |||
| Звучи като дефектни дънната платка или възможно едно прегряване на север или на юг мост? Y обясни, че ще работи след рестартиране тъй като той ще готин определяне на дънната малко. вашия компютър wouldnt случи да бъде Dell лаптоп ще е? |
|
| |||
| |||
| Nope едно HP Desktop |
|
| |||
| |||
| също имах този проблем b4 с моя лаптоп и тя си отиде, когато reformattted моя твърд диск и reinstalled Windows. |
|
| |||
| |||
| ми CD-ROM устройството не работи на всички сега, когато поставите диска в зелената светлина продължава да мига и малко CDROM икона до моята мишка показалец идва и изключване и изключване и той продължава да се опитва да го прочете, но той никога не прави. То doesn't значение дали аз заявявам, че или не сега. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| PC приучавам Обувка, когато на твърдия диск е включен В. Дънната платка или твърдия диск Проблем? | nightstar | Процесори, дънни платки & RAM | 4 | 9-ти ноември 2009 10:30 |
| Твърд диск не работи, след като е бил ре-инсталиран | samkenwick | Дискове & сменяемите носители | 1 | 28 май 2009 г. 18:33 |
| Harddrive проблем - Средно Drive не работи | ashaiba | Общи Хардуер Чат | 7 | 18 Март 2009 11:40 |
| Външен твърд диск не работи | barnsleyman | Дискове & сменяемите носители | 1 | 8 ноември 2007 08:11 |
| SATA твърд диск не работи | Zen2007 | Дискове & сменяемите носители | 11 | 8 август 2007 04:57 |
| Нишка Инструменти | |
| |