menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Drives & Removable Media

Register

CD-ROM pouze pracovní po naběhnout?

Reply

Thread Nástroje
Old 4. Září 2008, 12:41
Nový člen skupiny

Default CD-ROM pouze pracovní po naběhnout?

Ahoj všem im na nové fórum, tak jako tak za pár měsíců jediný způsob, jak moje CD R / RW by rozpoznat disky je po naběhnout, takže kdykoliv jsem chtěl vypálit jakékoli CD nebo spustit libovolný bych si, aby znovu poté vložte disk , nyní jeho neuznáváním disků vůbec.

Také moje usb porty nefungují nebo v řezání a mimo hodně

Díky,
-Scott
Old 4. Září 2008, 14:21
Dárce Skupina

Zní to jako chybná deska či případně přehřátí sever nebo na jih mostu? že by vysvětlovalo y funguje po restartu, pokud to bude ochlazovat na desce trochu. počítač bych náhodou být dell laptop by to?
Old 4. Září 2008, 17:43
Nový člen skupiny

nope HP desktopu
Old 5. září 2008, 01:32
Dárce Skupina

tak jsem tento problém b4 se svým notebookem a odešel, když jsem reformattted mého pevný disk a přeinstalovat windows.
Old 8. září 2008, 11:02
Nový člen skupiny

moje CD-ROM nefunguje vůbec hned, když jsem dal disk v zelené světlo udržuje blikající a little cdrom ikonu vedle mé myši se rozsvítí a vypnutí a vypnutí a snaží se ji četl, ale nikdy dělá. Je doesnt ohledu na to, zda i restart nebo ne hned.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
PC zvyklý Zavádecí kdy Pevný disk je připojen In. Základní deska nebo pevný disk Problém? nightstar Procesory, základní desky & RAM 4 9.listopadu 2009 10:30
Pevný disk nefunguje po re-nainstalován samkenwick Drives & Removable Media 1 28. května 2009 18:33
Pevný disk Problem - Střední mechanika nefunguje ashaiba Obecné Hardware Chat 7 18. března 2009 11:40
Externí pevný disk nepracuje barnsleyman Drives & Removable Media 1 8. listopad 2007 08:11
SATA pevný disk nepracuje Zen2007 Drives & Removable Media 11 8. srpen 2007 04:57
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.