![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj všem im na nové fórum, tak jako tak za pár měsíců jediný způsob, jak moje CD R / RW by rozpoznat disky je po naběhnout, takže kdykoliv jsem chtěl vypálit jakékoli CD nebo spustit libovolný bych si, aby znovu poté vložte disk , nyní jeho neuznáváním disků vůbec. Také moje usb porty nefungují nebo v řezání a mimo hodně Díky, -Scott |
|
| |||
| |||
| Zní to jako chybná deska či případně přehřátí sever nebo na jih mostu? že by vysvětlovalo y funguje po restartu, pokud to bude ochlazovat na desce trochu. počítač bych náhodou být dell laptop by to? |
|
| |||
| |||
| nope HP desktopu |
|
| |||
| |||
| tak jsem tento problém b4 se svým notebookem a odešel, když jsem reformattted mého pevný disk a přeinstalovat windows. |
|
| |||
| |||
| moje CD-ROM nefunguje vůbec hned, když jsem dal disk v zelené světlo udržuje blikající a little cdrom ikonu vedle mé myši se rozsvítí a vypnutí a vypnutí a snaží se ji četl, ale nikdy dělá. Je doesnt ohledu na to, zda i restart nebo ne hned. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| PC zvyklý Zavádecí kdy Pevný disk je připojen In. Základní deska nebo pevný disk Problém? | nightstar | Procesory, základní desky & RAM | 4 | 9.listopadu 2009 10:30 |
| Pevný disk nefunguje po re-nainstalován | samkenwick | Drives & Removable Media | 1 | 28. května 2009 18:33 |
| Pevný disk Problem - Střední mechanika nefunguje | ashaiba | Obecné Hardware Chat | 7 | 18. března 2009 11:40 |
| Externí pevný disk nepracuje | barnsleyman | Drives & Removable Media | 1 | 8. listopad 2007 08:11 |
| SATA pevný disk nepracuje | Zen2007 | Drives & Removable Media | 11 | 8. srpen 2007 04:57 |
| Thread Nástroje | |
| |