μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα

Register

CD-ROM μόνο μετά την εκκίνηση;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 4ης Σεπτεμβρίου 2008, 12:41
Νέο Μέλος Ομάδα

Default CD-ROM μόνο μετά την εκκίνηση;

Εεε όλα im νέα στο forum, anyways για τους τελευταίους μήνες ο μόνος τρόπος μου CD R / RW θα αναγνωρίσει δίσκοι είναι μετά από την εκκίνηση, ώστε ανά πάσα στιγμή θα ήθελα να καίγονται κάθε cd ή την εκτέλεση οποιασδήποτε i θα πρέπει να ξεκινήσετε πάλι στη συνέχεια τοποθετήστε το CD , τώρα δεν το αναγνωρίζει σε όλους τους δίσκους.

Επίσης, μου θύρες USB δεν λειτουργούν ή κοπή και σε μια παρτίδα

Ευχαριστώ,
-Scott
Old 4ης Σεπτεμβρίου 2008, 14:21
Ομάδα Δωρητών

Ακούγεται σαν μια ελαττωματική μητρική πλακέτα ή ενδεχομένως μια υπερθέρμανση βόρεια ή νότια γέφυρα; ότι θα μπορούσε να εξηγήσει και λειτουργεί μετά από μια επανεκκίνηση, καθώς θα κρυώσει λίγο τη μητρική πλακέτα. υπολογιστή σας wouldnt τυχαίνει να είναι ένα dell laptop θα είναι;
Old 4ης Σεπτεμβρίου 2008, 17:43
Νέο Μέλος Ομάδα

Όχι ένα hp desktop
Old 5η Σεπτεμβρίου 2008, 01:32
Ομάδα Δωρητών

και είχα το πρόβλημα αυτό β4 με φορητό υπολογιστή και μου έφυγε όταν θ reformattted μου σκληρού δίσκου και επανεγκατάσταση των Windows.
Old 8ης Σεπτεμβρίου 2008, 11:02
Νέο Μέλος Ομάδα

μου CD-ROM δεν λειτουργεί σε όλα τώρα, όταν θα τεθεί σε ένα δίσκο το πράσινο φως που αναβοσβήνει και να διατηρεί το μικρό εικονίδιο δίπλα cdrom δείκτη του ποντικιού για να μου έρχεται και να σβήνουν και να σβήνουν και να συνεχίσει να προσπαθεί να διαβάσει, αλλά ποτέ δεν κάνει. Είναι ζήτημα αν doesn't i επανεκκίνηση ή δεν είναι τώρα.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
PC Wont Boot Hard Drive όταν είναι συνδεδεμένο. Motherboard ή Hard Drive Πρόβλημα; nightstar Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 4 9 Νοεμβρίου του 2009 10:30
Σκληρού δίσκου δεν λειτουργεί, αφού εγκατασταθεί εκ νέου samkenwick Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 1 28 Μαΐου 2009 18:33
Σκληρό Δίσκο Πρόβλημα - Δευτεροβάθμια Drive Δεν Εργασίας ashaiba Γενική Συζήτηση Hardware 7 18 Μαρ 2009 11:40
Εξωτερική μονάδα σκληρού δίσκου δεν λειτουργεί barnsleyman Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 1 8 Νοε 2007 08:11
SATA σκληρός δίσκος δεν λειτουργεί Zen2007 Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 11 8η Αυγούστου 2007 04:57
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.