manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Drives & Izmjenjivi mediji

Register

CD rade samo nakon čizma gore?

Reply

Thread Tools
Old 4. Sep 2008, 12:41
Novi član grupe

Default CD rade samo nakon čizma gore?

Hej sve im na novi forum, anyways za posljednjih nekoliko mjeseci samo tako moj CD R / RW diskove će prepoznati nakon čizma gore, tako da bilo kada sam želio spaliti bilo koji CD ili trčanje bilo koji bih se ponovno umetnite disk , sada svojim prepoznavanjem diskova nije uopće.

isto tako moj USB portovi ne rade ili rezanjem i odjave puno

Hvala,
-Scott
Old 4. Sep 2008, 14:21
Donatorska Grupa

zvuči kao neispravan matična ploča ili eventualno jedan pregrijavanja sjevera ili juga mostom? koja bi mogla objasniti y funkcionira nakon ponovno podizanje sustava, jer će se ohladi malo matične ploče. vaše računalo wouldnt dogoditi da bude Dell laptop bi to?
Old 4. Sep 2008, 17:43
Novi član grupe

Nope jedan HP desktop
Old 5. Sep 2008, 01:32
Donatorska Grupa

dobro sam imala taj problem B4 s moj laptop i ode kad sam reformattted moj hard disk i reinstalled prozora.
Old 8. Sep 2008, 11:02
Novi član grupe

moje CD-ROM pogon ne radi na svim sada, kad sam stavio disk u zelenom svjetlu treptajućim čuva i mali cdrom ikonu povećala pokraj moga miša dolazi i na off i na off i čuva ga pokušavaju čitati, ali nikada radi. To se pitanje da li ili ne restart now.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.