![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hej sve im na novi forum, anyways za posljednjih nekoliko mjeseci samo tako moj CD R / RW diskove će prepoznati nakon čizma gore, tako da bilo kada sam želio spaliti bilo koji CD ili trčanje bilo koji bih se ponovno umetnite disk , sada svojim prepoznavanjem diskova nije uopće. isto tako moj USB portovi ne rade ili rezanjem i odjave puno Hvala, -Scott |
|
| |||
| |||
| zvuči kao neispravan matična ploča ili eventualno jedan pregrijavanja sjevera ili juga mostom? koja bi mogla objasniti y funkcionira nakon ponovno podizanje sustava, jer će se ohladi malo matične ploče. vaše računalo wouldnt dogoditi da bude Dell laptop bi to? |
|
| |||
| |||
| Nope jedan HP desktop |
|
| |||
| |||
| dobro sam imala taj problem B4 s moj laptop i ode kad sam reformattted moj hard disk i reinstalled prozora. |
|
| |||
| |||
| moje CD-ROM pogon ne radi na svim sada, kad sam stavio disk u zelenom svjetlu treptajućim čuva i mali cdrom ikonu povećala pokraj moga miša dolazi i na off i na off i čuva ga pokušavaju čitati, ali nikada radi. To se pitanje da li ili ne restart now. |