kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Drives & Removable Media

Register

CD-meghajtó csak munka után boot up?

Reply

Téma eszközök
Old 4. Sep 2008, 12:41
Új tag Csoport

Default CD-meghajtó csak munka után boot up?

Hey all im új a fórum, Egyébként az elmúlt néhány hónapban az egyetlen módja az én CD-R / RW lemezeket is elismerik után boot up, így bármikor akartam égetni a CD-t vagy futni kellett volna, hogy indítsa újra, majd helyezze be a lemezt Most, hogy nem felismerve discs egyáltalán.

én is USB portok nem működik, vagy darabolás és egy csomó

Köszönöm,
-Scott
Old 4. Sep 2008, 14:21
Donor Group

Úgy hangzik, mint egy hibás alaplap, vagy esetleg egy túlfűtést északi vagy déli híd? Ez megmagyarázná, hogy y működik újraindítás után, mivel hűvös az alaplap egy kicsit. a számítógépet akar megtörténhet, hogy a Dell laptop lenne?
Old 4. Sep 2008, 17:43
Új tag Csoport

Nem a HP asztali
Old 5. Szeptember 2008, 01:32
Donor Group

jó volt ez a probléma az én b4 laptop, és elment, mikor én reformattted merevlemezt és újratelepíteni a Windows-t.
Old 8. Sep 2008, 11:02
Új tag Csoport

Saját CD-ROM meghajtó nem működik minden most, ha én tettem a lemezt, a zöld lámpa villog, és megtartja a kis cdrom ikon my mouse pointer jön ki és be-és kikapcsolása, és megpróbál olvasni, de soha nem tesz. Ez nem számít, ha újraindítja, ha nem most.
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.