![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
|
Hey all im új a fórum, Egyébként az elmúlt néhány hónapban az egyetlen módja az én CD-R / RW lemezeket is elismerik után boot up, így bármikor akartam égetni a CD-t vagy futni kellett volna, hogy indítsa újra, majd helyezze be a lemezt Most, hogy nem felismerve discs egyáltalán.
én is USB portok nem működik, vagy darabolás és egy csomó Köszönöm, -Scott |
|
|
|||
|
|||
|
Úgy hangzik, mint egy hibás alaplap, vagy esetleg egy túlfűtést északi vagy déli híd? Ez megmagyarázná, hogy y működik újraindítás után, mivel hűvös az alaplap egy kicsit. a számítógépet akar megtörténhet, hogy a Dell laptop lenne?
|
|
|
|||
|
|||
|
Nem a HP asztali
|
|
|
|||
|
|||
|
jó volt ez a probléma az én b4 laptop, és elment, mikor én reformattted merevlemezt és újratelepíteni a Windows-t.
|
|
|
|||
|
|||
|
Saját CD-ROM meghajtó nem működik minden most, ha én tettem a lemezt, a zöld lámpa villog, és megtartja a kis cdrom ikon my mouse pointer jön ki és be-és kikapcsolása, és megpróbál olvasni, de soha nem tesz. Ez nem számít, ha újraindítja, ha nem most.
|