פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > כוננים & נשלפת

Register

כונן תקליטורים רק לאחר אתחול של עובד?

Reply

שרשרת כלים
Old 4 ספטמבר 2008, 12:41
קבוצת חברות חדשות

Default כונן תקליטורים רק לאחר אתחול של עובד?

היי כל IM חדש בפורום, בכל מקרה של אחרון כמה חודשים הדרך היחידה שלי CD R / RW היה לזהות תקליטורים לאחר אתחול היא למעלה, בכל עת, כך אני רוצה לשרוף כל CD או להפעיל כל הייתי צריך לבצע הפעלה מחדש לאחר מכן, הכנס את הדיסק , עכשיו לא מזהה את כל הדיסקים.

גם שלי יציאות USB אינם עובדים או גזירה ולצאת הרבה

תודה,
-Scott
Old 4 ספטמבר 2008, 14:21
קבוצת תורמים

נשמע כמו פגום או לוח האם ואולי של overheating מצפון או מדרום לגשר? זה מסביר Y זה עובד לאחר אתחול מחדש כפי שהוא יהיה להתקרר קצת את לוח האם. המחשב wouldnt לקרות להיות נייד Dell זה היה?
Old 4 ספטמבר 2008, 17:43
קבוצת חברות חדשות

לא על שולחן העבודה Hp
Old 5 ספטמבר 2008, 01:32
קבוצת תורמים

ובכן היה לי בעיה עם B4 הנייד שלי והוא יצא משם כשאני reformattted את הכונן הקשיח ו-Windows מחדש.
Old 8 ספטמבר 2008, 11:02
קבוצת חברות חדשות

את כונן התקליטורים לא עובד בכלל עכשיו, כאשר אני שם דיסק של אור ירוק מהבהב שומר CDROM ואת סמל קטן ליד סמן העכבר שלי באה על לסירוגין על לסירוגין והיא שומרת מנסה לקרוא את זה אבל זה אף פעם לא עושה. Doesn't זה משנה אם אני מחדש או לא עכשיו.
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.