mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Drives & Removable Media

Register

CD tik darbo po boot up?

Reply

Temos įrankiai
Old Rugsėjis 4, 2008, 12:41
Naujas Narys

Default CD tik darbo po boot up?

Hey all im naujas forumas, anyways per pastaruosius keletą mėnesių vienintelis būdas mano CD-R / RW diskus, būtų pripažinti, yra po įkrovos, tad bet kuriuo norėjau įrašyti bet kokį CD ar paleisti bet aš turiu iš naujo įdėkite diską dabar jos negali atpažinti diskus visus.

taip pat mano USB neveikia arba pjaustymo ir iš partijos

Ačiū,
-Scott
Old Rugsėjis 4, 2008, 14:21
Donorų grupės

skamba kaip sugedusi pagrindinė plokštė arba galbūt perkaitimo Šiaurės ar Pietų tilto? Tai paaiškintų, y jis dirba po perkrovimo, kaip ji atvėsinti plokštės bitų. kompiuteris wouldnt atsitikti, kad "Dell" nešiojamas kompiuteris galėtų jį?
Old Rugsėjis 4, 2008, 17:43
Naujas Narys

Nope HP Desktop
Old Rugsėjis 5, 2008, 01:32
Donorų grupės

ir aš turėjau šią problemą B4 su savo nešiojamuoju kompiuteriu ir ji išėjo, kai aš reformattted mano kietąjį diską ir iš naujo įdiegti Windows.
Old Rugsėjis 8, 2008, 11:02
Naujas Narys

Mano CD-ROM neveikia, ne visi dabar, kai aš įdėti diską į žalią šviesą "pasilieka mirksi ir tiek kompaktinio disko piktogramą, esančią šalia mano pele ateina ir išjungia ir išjungimo ji nuolat bando jį perskaityti, bet jis niekada daro. It doesnt matter, jei aš iš naujo, ar ne dabar.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
PC Wont boot, kai kietasis diskas prijungtas. Motherboard arba Hard Drive problema? nightstar CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 4 9 lapkritis 2009 10:30
Kietasis diskas neveikia, po to iš naujo įdiegti samkenwick Drives & Removable Media 1 Gegužė 28, 2009 18:33
HARDDRIVE Problema - Vidurinis diskas neveikia ashaiba General Hardware Chat 7 Kovas 18, 2009 11:40
Išorinis standusis diskas neveikia barnsleyman Drives & Removable Media 1 Lapkritis 8, 2007 08:11
SATA kietasis diskas neveikia Zen2007 Drives & Removable Media 11 8 rugpjūtis 2007 04:57
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.